Στο Ταλίν της Εσθονίας η διεθνής διαιτητής Tαεκβοντό Αναστασία Κουτρότσιου και γυμνάστρια της Μακεδονικής Δύναμης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

🇬🇷 ΚΟΥΤΡΟΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 🇬🇷
EUROPEAN JUNIOR TAEKWONDO
CHAMPIONSHIPS 2023 TALLINN .

Αναχωρεί αύριο Τετάρτη για το Ταλίν της Εσθονίας η Γυμνάστρια του συλλόγου μας , Διεθνής διαιτητής του Ολυμπιακού αγωνίσματος του Ταεκβοντό, Κυρία Κουτρότσιου Αναστασία , για να συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 24 ως και το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023.

Η Κυρία Κουτρότσιου Αναστασία με εικοσαετή εμπειρία στο χώρο της διαιτησίας σε Εθνικό επίπεδο και οκταετή Διεθνές , θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, στις κατηγορίες Εφήβων Νεανίδων έπειτα από προσκληση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας του ολυμπιακού Ταεκβοντό εκπροσωπόντας την Ελληνική Διαιτησία για μια ακόμη φορά σε διεθνή διοργάνωση.

Λίγο πριν την εκπνοή του 2023 και έπειτα από τις επιτυχημένες εξετάσεις που έλαβε τον Μάρτιο στο Βέλγιο , για την αξιολόγηση των διαιτητών που θα συμμετάσχουν στους ολυμπιακούς αγώνες του 2024 ,αναμένεται να λάβει μέρος και σε άλλες διεθνής διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Επόμενος σταθμός, το GRAND PRIX του Παρισιού στις 1 με 3 Σεπτεμβρίου , όπου θα λάβει μέρος και ο 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου ως μέλος τής Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει την Κυρία Κουτρότσιου Ανάστασια για τις συμμετοχές τις , στις μεγαλύτερες διεθνής διοργανώσεις , και της εύχεται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία , καθώς και σε όλη την ελληνική αποστολή , Εφήβων Νεανίδων που θα λάβει μέρος.

Επιμέλεια: www.Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article