Στον Εορδαΐκό ο Παύλος Γροσδάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Γροσδάνη.

Ο Γροσδάνης αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και αμυντικού χαφ. Είναι γεννημένος στην Φλώρινα στις 3/4/2002 και απο πολύ μικρή ηλικία ξεχώριζε για το ταλέντο που είχε στο ποδόσφαιρο.

Σε ηλικία 14 ετών αποχώρησε απο την ομάδα της γενέτειρας του τον “ΠΑΣ Φλώρινας” για να ακολουθήσει το όνειρο του με την μεταγραφή του στην Κ17 του “ΠΑΣ Γιάννενα” στην συνέχεια ακολούθησε η Κ19 και το αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν στα μόλις 17 του έτη με την υπογραφή του επαγγελματικού συμβολαίου του με την ομάδα των “Ηπειρωτών” το 2021.

Στα 17 του χρόνια χρόνια ο Γροσδάνης αγωνίστηκε σε 6 παιχνίδια της “Superleague” και σε 4 παιχνίδια του κυπέλλου Ελλάδος.

Γρήγορα ήρθε η κλήση του για την Εθνική παίδων στην οποία είχε συμμετοχές με αντιπάλους την Εθνική Ιρλανδίας, Ελβετίας , Γαλλίας και Β. Ιρλανδίας για τον θεσμό του “EURO”. Μάλιστα εφτάσε και στο σημείο να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την “Γαλανόλευκη”.

Το 2022 αποχώρησε ως ελεύθερος απο τον ΠΑΣ Γιάννενα και μετακόμισε στον “ΑΟ Καβάλας” στην “Superleague2” με τον οποίο είχε 15 συμμετοχές και 2 ασίστ. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα του “ΑΟ Πόρος Ηρακλείου” στην Γ’ Εθνική και είχε 20 συμμετοχές 4 γκόλ και 4 ασίστ.

Ο Παύλος ήρθε στην ομάδα μας για να κάνει την διαφορά και ευχή όλων μας είναι να έχει μια χρονιά γεμάτη υγεία 

Πηγή:eordaikos.gr

Share This Article