Α’ Εθνική Γυναικών: Στις Σειρήνες Γρεβενών η Μαρία Γρομητσάρη

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στις Σειρήνες Γρεβενών και στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική της καριέρα η Μαρία Γρομητσάρη, η οποία αποχώρησε από την MSL FC.

Η Αγρινιώτισσα παίκτρια φοιτά στην Σχολή Πυροσβεστικής και παράλληλα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, αφού θα αγωνιστεί ξανά στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαίρου των γυναικών στη χώρα μας.

Η MSL FC εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για την Μαρία Γρομητσάρη:

«Το Διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι παίκτριες της ομάδας του MSL FC, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την παίκτρια και εκ των αρχηγών, Μαρία Γρομητσάρη, για την πολύ μεγάλη της προσφορά στην Ομάδα μας.

Η Μαρία εκτός από μία πολύ καλή παίκτρια, αποτελεί και έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με αδαμάντιο χαρακτήρα, που έδεσε με την οικογένεια του MSL FC στην δεκαετή συνεχόμενη παρουσία της.

Επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να συνεχίσουμε την συνεργασία, αφού βρίσκεται στην σχολή πυροσβεστικής και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική της καριέρα στο φιλικό σωματείο, Σειρήνες Γρεβενών, αλλά αυτό δεν μας αφαιρεί την δυνατότητα να είμαστε σε επαφή για μελλοντικές συνεργασίες. Μαρία καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και πάνω από όλα υγεία».

Δήλωση για την αποχώρηση της Μαρίας Γρομητσάρη έκανε και ο προπονητής του MSL FC Γιάννης Γουλής:

«Μαρία μου καλή συνέχεια σε ότι κάνεις, γιατί είσαι μία υπέροχη κοπέλα και είμαστε τυχεροί που βρέθηκες στον δρόμο μας!! Πάντα σε θεωρούμε μέλος της οικογένειας “Φλαμίνγκος” και είμαστε σίγουροι ότι θα ξαναβρεθούμε!!

Σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μας πρόσφερες στην δεκάχρονη παρουσία σου στην ομάδα μας και μην νομίζεις ότι δεν θα σε παρακολουθούμε!! Να είσαι καλά και πάντα επιτυχίες σέ προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και πάλι σε ευχαριστούμε !!!!».

Share This Article