Δύσκολη “έξοδος” για την Κοζάνη την Κυριακή απέναντι στον Μακεδονικό

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Το Μακεδονικό θα αντιμετωπίσει η ομάδα της Κοζάνης στο γήπεδο της Ν.Ευκαρπίας την ερχόμενη Κυριακή 07/01/2024 στις 15:00 στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

H ισοπαλία με τον Λεβαδειακό άφησε ευχαριστημένους τους ερυθρόλευκους του Άγγελου Διγκόζη σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να δείχνουν για ακόμη ένα παιχνίδι τις αμυντικές αρετές τους….χωρίς να δεχτούν τέρμα…αλλά το μεγάλο μειονέκτημα την φετινή χρονιά για την ομάδα είναι η αδυναμία να φτάσει στο γκολ…

Η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας έφτασε τους 16 βαθμούς μετά την ισοπαλία αυτή…

Μόνο τυχαία δεν είναι η δήλωση του προπονητή της ομάδας Άγγελου Διγκόζη που είπε στην συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση…

Άλλωστε θετικές οι ισοπαλίες ….ως αποτέλεσμα,αλλά πρέπει και να κερδίζεις εάν θέλεις να μην μπεις σε περιπέτειες …..

Ο γηπεδούχος Μακεδονικός προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 στην έδρα του με τον “ψυχωμένο” Αιολικό που άφησε απογοητευμένους τους πράσινους.

Ο Μακεδονικός του Στέλιου Μαλεζά βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς,και στο Κυριακάτικο παιχνίδι θα επιδιώξει την επιστροφή στις νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν στο πλευρό τους για ακόμη μια αγωνιστική σημαντικό αριθμό φίλων και φιλάθλων που ακολουθούν φέτος την ομάδα.

Η αποστολή της Κοζάνης θα αναχωρήσει από την πόλη πρωινές ώρες της Κυριακής για την Θεσσαλονίκη και το γήπεδο Ευκαρπίας.

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article