Στην Κ17 του Παναιτωλικού ο Νίκος Αδαμόπουλος της Α.Ε.Π.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στην Κ17 του Παναιτωλικού ανήκει εδώ και λίγες ώρες ο νεαρός αμυντικός της Α.Ε.Π.Κοζάνης Νίκος Αδαμόπουλος.

Ο Νίκος Αδαμόπουλος γεννήθηκε στις 27/06/2007 στην Κοζάνη και τα πρώτα ποδοσφαιρικά του “βήματα” έκανε στα Τμήματα υποδομής ποδοσφαίρου της Γαλατινής το 2013 σε ηλικία 6 ετών.

Οι πρώτοι προπονητές, που “ασχολήθηκαν” ενεργά μαζί του ήταν ο Μάρκος Τσώτσος και ο Σάκης Χασιώτης.

Παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας του αναπτύσσει γρήγορα σωματική διάπλαση εντυπωσιακή,οι προπονήσεις και οι αγώνες βελτιώνουν αισθητά την “σχέση” του με την στρογγυλή “θεά”.

Το καλοκαίρι του 2020 μετακομίζει στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Σιάτιστας για να αγωνιστεί με την Κ16 της ομάδας.

Η βελτίωση του γρήγορη,ανταποκρινόμενος πλήρως στο πρόγραμμα προπονήσεων που καθημερινά τον κάνει καλύτερο.

Η ομάδα της Σιάτιστας μεσολάβησε για την μετακίνηση του στην Α.Ε.Π.Κοζάνης,και με την προτροπή του κόουτς Γιώργου Καραγκιολίδη ο μικρός εντάσεται πλήρως στην ομάδα των Ποντίων που παίρνει γεμάτες χρονιές με παιχνίδια στην Γ’ Εθνική και ωριμάζει ποδοσφαιρικά.

Προπονητές του πιτσιρικά ο νυν προπονητής του Μακεδονικού Σιάτιστας Χάρης Βοριαζίδης και ο άλλοτε τεχνικός της Α.Ε.Π. Τάσος Αναστασιάδης.

Ο μικρός αρχίσει να δουλεύει πιο επαγγελματικά με έντονους ρυθμούς στις προπονήσεις,και αρχίζει να ανδρώνετε ποδοσφαιρικά.

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού με επιτυχία,έχει γρήγορη αντίληψη του χώρου,με σωστές τοποθετήσεις και επεμβάσεις.

Ο Νίκος Αδαμόπουλος είναι ο νεώτερος σε ηλικία(14 ετών) ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα της Α.Ε.Π.Κοζάνης κόντρα στην ομάδα του Π.Ο.Ελασσόνας στο Δ.Α.Κοζάνης

Αγαπημένος του ξένος ποδοσφαιριστής ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ,Φίρχιλ φαν Ντάικ.

Όνειρο του να αγωνιστεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Άριστος μαθητής της 3ης Γυμνασίου του Μουσικού σχολείου Σιάτιστας.

Οι οικογένεια του τον στηρίζει απόλυτα στις επιλογές του όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας μαζί με τον νεαρό τις “θυσίες” που απαιτούνται.

Η θέληση του μικρού να βελτιωθεί φαίνεται καθημερινά τόσο στις προπονήσεις,όσο και στους αγώνες.

Η Αθλητική Ανασκόπηση θέλει να ευχηθεί στον Νίκο Αδαμόπουλο καλή πρόοδο στο σχολείο και στα μαθήματα του,και να καταφέρει να εκπληρώσει όλα τα ποδοσφαιρικά του όνειρα…….και συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Παναιτωλικού που τον επέλεξαν.

Επιμέλεια:Athlitikianaskopisi.gr Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article