Στην Ζάκυνθο η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Να αποχαιρετήσει το ονειρικό για εκείνον 2023 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επιθυμεί ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος το πρωί της Τρίτης ταξίδεψε για τη Ζάκυνθο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΑΠΣ Ζάκυνθος (20/12 – 15:00) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας θέλει να κλείσει με νίκη ένα καταπληκτικό έτος για εκείνη, αφού μέσα στο 2023 έζησε τις ομορφότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το περασμένο Σαββατοκύριακο εξασφαλίζοντας άνευ αγώνος το τρίποντο κόντρα στην ομάδα του Μαγνησιακού, με το τελευταίο χρονικά παιχνίδι να αποτελεί η σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Θύελλα Κατσικάς.

Η αποστολή του ΓΑΣ στον αυριανό αγώνα δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση εύκολη, καθώς κοντράρεται με έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο που έχει σημειώσει μία εξαιρετική συγκομιδή βαθμών μέσα στο σπίτι του.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης καταστρώνει τα σχέδιά του έχοντας να αντιμετωπίσει την απουσία του Δημήτρη Κυρτέγου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Παραμένουν εκτός οι μακροχρόνιοι τραυματίες Λαγδάρης, Μακράκης και Δημητρίου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου:

Βούλγαρης, Βύρος, Δεμηρτζόγλου, Δημηνάς, Ζωγράφος, Ίτσιος, Καραγκούνης, Κοντοθανάσης, Κούζας, Κυπαρίσσης, Κωτσιόπουλος, Λάμπογλου, Μπατζώνης, Μυστρίδης, Ξυδούς, Παπαδόπουλος, Τρούμπαλος, Φυτόπουλος, Οικονομίκος, Χανδόλιας.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΓΑΣ Σβορώνου

Share This Article