Στην διάθεση των φιλάθλων του Εορδαΐκού οι κάρτες διαρκείας

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Tο Φ.Σ. Εορδαϊκός  είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την κυκλοφορία των καρτών ενίσχυσης και των καρτών διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024.

Συγκεκριμένα από σήμερα Παρασκευή (4/8) ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας μπορεί να προμηθευθεί τις κάρτες ενίσχυσης των 20€ ,οι οποίες αφορούν την δωρεάν είσοδο ΕΝΟΣ και ΜΟΝΟ επίσημου αγώνα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όποτε ο κάτοχος αποφασίσει να την χρησιμοποιήσει.

Επίσης δίνεται και η δυνατότητα απόκτησης κάρτας διαρκείας το κόστος της οποίας είναι 100€ και περιλαμβάνει την δωρεάν είσοδο όλων των εντός έδρας παιχνιδιών.

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός κατανοεί τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ο μέσος συμπολίτης μας και μ’ αυτή την κίνηση δίνει την δυνατότητα να μετουσιώσει ο καθένας την αγάπη και την οικονομική στήριξη προς τον σύλλογο έμπρακτα. Οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά η πόλη, ο νόμος, και ο αθλητισμός του τόπου αξίζει να έχει έναν σύλλογο υγιή, δυνατό και καθαρό. Για να γίνει αυτό απαιτείται η στήριξη του καθενός μας. Ο Εορδαϊκός πλέον επέστρεψε εκεί που ανήκει και η οικονομική και η έμπρακτη στήριξη πλέον είναι υπόθεση όλων μας.

Τρόποι παραλαβής:

• Ο οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει μια ή περισσότερες κάρτες ενίσχυσης ή διαρκείας θα μπορέσει να επικοινωνήσει στην σελίδα της ομάδα στο Facebook “ Φ.Σ. Εορδαϊκός Ακαδημία Ποδοσφαίρου”, στο account του Instagram “eordaikos_fc”,αλλά και στο email [email protected]

• Και δια ζώσης στο ΔΑΚ Πτολεμαΐδας «Αιμίλιος Θεοφανίδης» , όταν υπάρχουν φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας.

Share This Article