Στην Α.Ε.Λευκίμμης ο Αλέξανδρος Βασσάκης

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Σε μία πολύ ποιοτική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΕ Λευκίμμης.

Στη “βασίλισσα του Νότου” θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 22χρονος ταλαντούχος εξτρέμ, Αλέξανδρος Βασσάκης, ο οποίος αποτελεί την τρίτη μεταγραφική προσθήκη για την ΑΕ Λευκίμμης μετά τους Νίκιτς και Κυπτίου.

Ο Αλέξανδρος Βασσάκης είναι γεννημένος το 2001 στην Πτολεμαϊδα και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο από την Αναγέννηση Πτολεμαϊδας.

Το 2018 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Κοζάνης τη σεζόν 2018-19. Tο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 πήρε μεταγραφή για τον Μακεδονικό Φούφα, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Γ΄ Εθνική. Ακολούθως με την ομάδα του Φούφα αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Κοζάνης τη σεζόν 2021-22 και αγωνίστηκε εκ νέου στη Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2022-2023.

Επιπλέον, έχει αγωνιστεί με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση για την ομάδα της Λευκίμμης καθώς πρόκειται για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις και σημαντικές εμπειρίες για την ηλικιά του, ενώ διαθέτει και κάποια πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του (ταχύτητα, τεχνική κ.α.)

Η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Βασσάκη!

Ο 22χρονος εξτρέμ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, στα 19 του κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική με την ΑΕΠ Καραγιαννίων, ενώ ακολούθησαν 2μιση σεζόν στη Γ Εθνική με την ομάδα του Μακεδονικού Φουφας, απ’ όπου και αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr Παύλος Καλεμκερίδης

Share This Article