Στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης το Βελβεντό..

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Την πρόκρισή του στην Ημιτελική Φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης, πανηγύρισε το Βελβεντό, κερδίζοντας στην παράταση με 4-2 την Α.Ε. Κοζάνης.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο της Λευκόβρυσης, στο πλαίσιο της Β’ Φάση του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε (1-0) στο 48ο λεπτό ο Σικαλόπουλος για την Α.Ε. Κοζάνης, ενώ ο Ευαγγελόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 στο 55ο λεπτό για το Βελβεντό. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα στο 57’ με γκολ από τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Ευαγγελόπουλος ισοφάρισε ξανά στο 62’ για τους φιλοξενούμενους, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στο 6ο λεπτό της παράτασης (96’), ο Δράμος που είχε περάσει ως αλλαγή θα κάνει το 2-3 για το Βελβεντό, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Τζούτζας στο 120ο λεπτό, με την ομάδα του Βελβεντού να περνάει στην Γ’ Φάση του Κυπέλλου.

Με δέκα παίχτες τελέιωσε τον αγώνα η Α.Ε. Κοζάνης, αφού αποβλήθηκε στο 63ο λεπτό ο Γουρζουλίδης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τραυματίας με διάστρεμμα αποχώρησε η Ηλίας Δούμας.

Α.Ε. Κοζάνης(Νίκος Αντωνιάδης): Τσέλιος, Παπαχαρίσης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Κακουλαντωνάκης, Χατζηζήσης, Γουρζουλίδης, Ζαφειρόπουλος, Πουτογλίδης, Λαζαριώτης, Σικαλόπουλος

Α.Σ.Βελβεντό(Δημήτρης Κουτσώνας): Καραγιάννης, Μέτκο, Πασχαλίδης, Θώμογλου, Τζούτζας, Μουλασιώτης, Καρούζος, Παπαδόπουλος, Δούμας, Ευαγγελόπουλος, Καρούζος.

Διαιτητής: Μπαλιάκας

Α’ Βοηθός: Γεωργιάδης

Β’ Βοηθός: Λαμπριανίδης

Περισσότερες φωτογραφίες από την Athlitikianaskopisi.gr

https://www.facebook.com/groups/241699697036502/permalink/1055722148967582/

Επιμέλεια – Φωτογραφίες: Παύλος Καλεμκερίδης Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article