Σάκης Τσιώλης: Η Κοζάνη είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Για την κλήρωση της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, που βρίσκει την ομάδα μας αντιμέτωπη της Κοζάνης, στην έδρα της ομάδας της Δυτικής Μακεδονίας, αναφέρθηκε ο προπονητής μας, Σάκης Τσιώλης.

“Είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση. Η Κοζάνη είναι μία ομάδα που ήρθε τώρα στη Superleague 2 κι απ’ ότι μαθαίνω, οι ιδιοκτήτες της θέλουν να φτιάξουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση.

Έτσι κι αλλιώς, είχαμε στα σχέδιά μας να κάνουμε έναν φιλικό αγώνα με την Κοζάνη, οπότε η τύχη το έφερε έτσι και τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε μαζί τους ένα επίσημο και σαφώς πιο σοβαρό παιχνίδι και να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει”. Όσον αφορά την κλήρωση της 4ης και 5ης φάσης του θεσμού, που φέρνει την ομάδα μας να αντιμετωπίζει αρχικά το νικητή του ζευγαριού “Κισσαμικός-Απόλλων Πόντου” στο Καυτανζόγλειο και ακολούθως τον ΟΦΗ και πάλι στη Θεσσαλονίκη, ο κόουτς Τσιώλης είπε:

“Πάμε βήμα-βήμα, δεν βιαζόμαστε, δεν τρέχουμε. Το μυαλό μας είναι τώρα μόνο στην Κοζάνη και πώς θα κερδίσουμε τον αγώνα για να προκριθούμε. Αν όλα πάνε καλά, θα δούμε τον επόμενο αντίπαλο.

Μακάρι να έρθει εκείνη η στιγμή που θα μπορέσουμε να μιλάμε για το τι θα γίνει με τον ΟΦΗ. Είπαμε όμως, συγκέντρωση στο πρώτο παιχνίδι, για να έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε και τα επόμενα”…

Share This Article