Πρεμιέρα play out: Kοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με νίκη 1-0 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας ξεκίνησε η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη τις υποχρεώσεις της της στην πρεμιέρα των μπαράζ παραμονής στην Super League 2

Mε γκολ στο 87′ λεπτό του Ευριπίδη Γιάκου με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν και πήραν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς της νίκης φτάνοντας τους 15,εκμεταλλευόμενοι και την ισοπαλία Αιολικού – Ηρακλή(1-1).

Οι ποδοσφαιριστές της Κοζάνης αφιέρωσαν την σημερινή τους νίκη στον συμπαίκτη τους Νίκο Κοροβέσης ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον τετρακέφαλο.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ένα ημίχρονο για την κάθε ομάδα.

Η Κοζάνη ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος,με κατοχή της μπάλας και φάσεις να μπορέσει να μπει μπροστά στο σκορ ενώ το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στους φιλοξενούμενους της Αναγέννησης Καρδίτσας που βρήκαν “μπροστά” για ακόμη ένα παιχνίδι τον εκπληκτικό πορτιέρο της Κοζάνης Τάσο Καραγκιόζη.

Η Κοζάνη μετά την σημαντική της νίκη κοιτάει το επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας με τον Ηρακλή με στόχο και σκοπό να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Κοζάνη: (Αγγελος Διγκόζης) Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (74′ Ψάλτης), Ίτσιος, Σουλιώτης (74′ Τζημόπουλος), Παπαδόπουλος (63′ Νάτσος), Αναστασόπουλος, Σιατραβάνης (63′ Γιάκος), Καλλέργης, Γραμμένος, Maksimovic (83′ Ποζατζίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας: (Γιώργος Τυριακίδης) Γκέκας, Ανδρικόπουλος, Σταμόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σαλαμούρας, Μπούζας, Coniglio, Κοκκίνης (57′ λ.τ. Κέρθι) , Κορέλας (75′ Αθανασιάδης), Βερνάρδος (90′ Ξυδάς).

Διαιτητής: Γιουματζίδης (ΕΠΣ Πέλλας)

Βοηθοί: Δέλλιος (ΕΠΣ Πέλλας) – Μάνος (ΕΠΣ Λάρισας)

4ος: Αργυρός (ΕΠΣ Πέλλας)

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article