Πανελλήνιο Κύπελλο(Σταμάτης Κάσσης)στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης


Με ένα Χρυσό Μετάλλιο και ένα Χάλκινο επέστρεψαν οι Τρείς αθλητές του συλλόγου μας , Α.Γ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ από το πανελλήνιο κύπελλο Σταμάτης Κάσσης , που διεξήχθει το τριήμερο 17 με 19 Νοεμβρίου του 2023 στον Πόλυγυρο Χαλκιδικής.

Ο λόγος για τους αθλητές :
1) Χρυσό Μετάλλιο για την Αθλήτρια μας Κωνσταντίνα Αλμασίδου του Χρήστου που αγωνίστηκε στην κατηγορία των – 51 kg ηλικίας 11 /12 ετών.
2) Κωνσταντίνος Ραφαήλ Κλοκίδης του Βασίλη- Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των – 73 kg έφηβων .

Η διοργάνωση για μια ακόμη φορά είχε μεγάλη συμμετοχή από αθλητές συλλογών από όλα τα μέρη της χώρας μας και άγγιξε τους 900 αθλητές , και φυσικά ο ανταγωνισμός σε πολλές κατηγορίες βάρους ήταν πολύ υψηλός , δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να βελτιώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Το Δ.Σ του συλλόγου και τα μέλη του συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκριση τους , και τους εύχονται καλή επιτυχία στην συνέχεια, σε κάθε τους αγωνιστική πρόκληση. Επίσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους 2 πρωταθλητες Ευρώπης: Μεχτερίδη Στέλιο και Σολακίδη Κωνσταντίνο που για μια ακόμη φορά βρίσκονταν δίπλα στους συναθλητές τους .
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ
Τα όνειρα είναι για τους αθλητές και
Οι ομάδες για να τα πραγματοποιούν.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article