Νικηφόρο το πρώτο φιλικό τεστ του Εορδαϊκού- Κέρδισε 4-0 την Άρδασσα

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά του τεστ για τη νέα χρονιά ο Εορδαϊκός ο οποίος κέρδισε με 4-0 την Άρδασσα που φέτος θα αγωνίζεται και πάλι στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Μπροστά σε ικανοποιητικό αριθμό φιλάθλων ο Εορδαϊκός έχοντας στην σύνθεση του και αρκετούς παίκτες που δοκιμάζονται έδειξε καλά στοιχεία αν και όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα φιλικά είναι «επίσημες προπονήσεις».

Τόσο ο Νίκος Κατακαλίδης για τον Εορδαϊκό (που συνεχίζει τις επαφές με παίκτες για ενίσχυση του) όσο και το τεχνικό δίδυμο Καραγκιολίδη- Καλπακίδη της Άρδασσας μπόρεσαν να δουν σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες τους σχεδόν 10 μέρες από την έναρξη της προετοιμασίας και σχεδόν 1 μήνα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους σε Γ΄ Εθνική και Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης αντίστοιχα.

Όπως είναι φυσικό και οι 2 ομάδες έδειξαν σημάδια κούρασης από τις συνεχόμενες προπονήσεις με τον Εορδαϊκό να είναι καλύτερος και να φτάνε στη νίκη (φυσικά και τα αποτελέσματα λίγο σημασία έχουν στα φιλικά παιχνίδια).

Η διοίκηση του Εορδαϊκού κάνει ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο που θα κάνει μια καλή πορεία στην Γ΄ Εθνική και σίγουρα θέλει και τη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου ο οποίος είναι σίγουρο πως όταν έρθει η ώρα θα δώσει το παρόν και θα είναι δίπλα στην ομάδα.

Από την άλλη πλευρά η Άρδασσα έδειξε και αυτή κάποια καλά στοιχεία και έδειξε ότι κάτι καλό χτίζεται και η ομάδα θα έχει καλή πορεία και παρουσία στην Α΄ ΕΠΣ Κοζάνης.

Φάσεις-γκολ

Στο 21ο Τοπάλης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 και 2 λεπτά μετά σέντρα Τοπάλη κεφαλιά Χάιτα και 2-0.

Στο 28ο δυνατό σουτ του Γιαννιού απέκρουσε ο Δημητριάδης.

Στο 34ο κόρνερ Δήμου κεφαλιά Σωτηριάδη απέκρουσε ο Σαραντινέλης και αμέσως μετά σουτ του Τοπάλη πέρασε άουτ.

Στο 50ο ατομική προσπάθεια Τριανταφυλλίδη μπήκε στην περιοχή έδωσε Ντερβίσι που κόπηκε τη τελευταία στιγμή.

Στο 56ο πλασέ Χαραλαμπίδη από πλεονεκτική θέση άουτ και στο 65ο ο Τσαγκαλίδης με κοντινό σουτ έκανε το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κοντογουλίδης.

Εορδαϊκός: Δημητριάδης (30ο Χατζησάββας, 60ο Πίτσικος), Κουνάβας (46ο Ραφαηλίδης), Χαραλαμπίδης (65ο Βλάχου ), Σωτηριάδης (46ο Πούλιος), Γάκης, Μπαλίτσας (46ο Τσαγκαλίδης), Κοντογουλίδης, Τοπάλης (46ο Παπαδόπουλος), Δήμου 65ο Θεοδωρίδης ), Τριανταφυλλίδης (72ο Στεφανίδης), Χάιτας (46ο Ντερβίσι).

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας: Σαραντινέλης, Γιαννιός (60ο Βλάχος), Σαπαλίδης (55ο Βλαδίκας), Ρωσίδης (72ο Σαουλίδης) , Θ. Μωυσιάδης, Τσακαλίδης, Ξανθόπουλος (46ο Α. Μωυσιάδης), Ρουσσάκης, Λεμονής (46ο Σαββίδης), Ελευθεριάδης (46ο Τσελαλίδης ), Παναγιωτίδης (46ο Ποιμενίδης, 72ο Τσελεκίδης).

Πηγή: e- ptolemeos Θεόφιλος Ηλιάδης

Share This Article