Το ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας τιμά την Κυριακή 15/9 τους καλύτερους

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Για την καινούργια αθλητική χρονιά που ξεκίνησε ή ξεκινάει σιγά-σιγά για πολλούς συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας μίλησε στην κάμερα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας Νίκος Κιβρακίδης.

Ο κ. Κιβρακίδης μας είπε “Η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ καλή για όλους τους συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας, Ο Αίολος ήρθε στην Δυτική Μακεδονία και δυνάμωσε ακόμα περισσότερο τη δικιά μας ΕΑΣ, έγινε ακόμα ένα σωματείο στην περιοχή ο ΓΑΣ Εορδαίας που είναι πολύ θετικό ενώ και τα σωματεία των άλλων περιοχών είναι πολύ δυνατά και το μέλλον δείχνει να είναι πάρα πολύ καλό”.

Τελετή βράβευσης των καλύτερων

Για την τελετή βράβευσης των καλύτερων αθλητών ο πρόεδρου του ΣΕΓΑΣ ΔΜ δήλωσε “την Κυριακή 15/9 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου στην Πτολεμαΐδα θα τιμήσουμε τους πρωταθλητές μας (τους 3 πρώτους πανελληνιονίκες) και εδώ θέλω να ευχαριστήσω και την Περιφέρεια για το αθλητικό υλικό που θα δώσει στα παιδιά και στους προπονητές τους”.

Τέλος όσο αναφορά τις υποδομές ο Νίκος Κιβρακίδης τόνισε τα εξής ” οι υποδομές δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, Χρειαζόμαστε ταρτάν σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα Φλώρινα και Καστοριά και έτσι αγώνες μπορούν να γίνουν μόνο στα Γρεβενά και το Άργος Ορεστικό.

Αν αλλάξουν οι ελαστικοί τάπητες έχουμε τη δυνατότητα, τη δύναμη και τη θέληση να διοργανώσουμε πανελλήνια πρωταθλήματα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Στην Πτολεμαΐδα έχουμε ένα πολύ όμορφο γήπεδο ρίψεων που δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και έτσι αν έχουμε καλό ταρτάν θα μπορέσουμε να κάνουμε και πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η σύγχρονη εποχή χρειάζεται ανάλογες εγκαταστάσεις για να βγάλουμε πρωταθλητές αλλά εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι παρά τις δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια η περιοχή μας έβγαλε σπουδαίους αθλητές, δυσκολίες τόσο και εξαιτίας του καιρού αλλά και των ελλείψεων σε υποδομές,

Share This Article