Νίκη και μόνο νίκη για την Α.Ε.Π.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Νίκη και μόνο νίκη την Κυριακή για την ΑΕΠ Κοζάνης. Ο αγώνας με την Καστοριά, είναι άλλος ένας τελικός για την ομάδα μας και οι παίκτες μας δηλώνουν πανέτοιμοι.

Χωρίς να υποτιμά η ΑΕΠ Κοζάνης, καμία ομάδα -πόσο δε μια ομάδα με ιστορία όπως η Καστοριά- την Κυριακή θέλει να δώσει συνέχεια στις καταπληκτικές εμφανίσεις και 4 συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς προβλήματα καρτών ή τραυματισμών, θα κλείσει δε αύριο με πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Το κλίμα στις προπονήσεις είναι ό,τι καλύτερο και οι παίκτες μας διψούν να πάρουν την ρεβάνς, καθώς στον πρώτο γύρο, έχασαν με…κατεβασμένα τα χέρια με σκορ 2-0, κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν.

Καθώς μάλιστα το κλίμα που είχαν αντιμετωπίσει δεν ήταν και το…ιδανικότερο, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο πάθος για αυτόν τον αγώνα.

Ο προπονητής μας κ Μπιτσώρης και ο Κύπριος τεχνικός κ. Ανδρονίκου, έμειναν ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και των νεαρών μας αστεριών – των μη βασικών δηλαδή- στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης και θα έχουν το…βάσανο των επιλογών, για την Κυριακή.

Ο αγώνας αυτός θα είναι και ο τελευταίος επίσημος της ΑΕΠ Κοζάνης εντός έδρας για τη φετινή σεζόν και αποτελεί φυσικά ένα ακόμα τεράστιο κίνητρο, ώστε να κλείσει με νίκη και καλή εμφάνιση.

Πηγή: aepkozanis

Share This Article