Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική: Ελπίζει μόνο σε «θαύμα» ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας την τελευταία αγωνιστική Το πρόγραμμα.. βαθμολογία

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η ελπίδα “πεθαίνει” τελευταία λένε…και στην Πτολεμαΐδα περιμένουν ένα “θαύμα” για να μπορέσουν να ελπίζουν σε άνοδο στην Γ’Εθνική Κατηγορία.

Με την 7η και τελευταία αγωνιστική συνεχίζονται τα Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική, για τον Εορδαϊκό Πτολεμαΐδας στον 4ο Όμιλο.

Ο Εορδαΐκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Λαμία από τον Αστέρα Σταυρού με 2-0.

Κιλελέρ και Μαγνησιακός έχουν κερδίσει τα δύο από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, ενώ το τρίτο εισιτήριο θα διεκδικήσουν Εορδαϊκός και Αστέρας Σταυρού, με την ομάδα της Λαμίας να έχει τον πρώτο λόγο, αφού οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν την 3η θέση μόνο σε ισοβαθμία και συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας πρέπει να κερδίσει τον Μαγνησιακό την Κυριακή στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας, ενώ ο Αστέρας Σταυρού πρέπει να χάσει στην έδρα του από το Κιλελέρ.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε αυτή την περίπτωση Εορδαϊκός και Αστέρας Σταυρού,θα ισοβαθμήσουν με 10 βαθμούς, εκεί όπου θα μετρήσει η διαφορά των γκολ.

Αυτή τη στιγμή, ο Αστέρας  Σταυρού υπερτερεί του Εορδαϊκού στην διαφορά των γκολ, έχοντας αβαντάζ 5 τέρματα. Αυτό σημαίνει πως ο Εορδαϊκός πρέπει να καλύψει διαφορά των 6 γκολ, είτε με δική του ευρεία νίκη είτε με συνδυασμό ήττας του Σταυρού.

Οι πιθανότητες λίγες έως ελάχιστες, με τους ανθρώπους του ΕορδαΪκού να περιμένουν ένα… «θαύμα» για να πετύχουν τον στόχο τους.

Όσο υπάρχουν πιθανότητες, ελπίζει…

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μπαράζ Ανόδου στην Γ’ Εθνική (4ος Όμιλος | 7η Αγωνιστική)

Κυριακή 11 Ιουνίου (17:00)

Εορδαϊκός Πτολεμαΐδας – Μαγνησιακός

Αστέρας Σταυρού – Κιλελέρ

Μετέωρα – ΕΠΣ Γρεβενών 3-0 α.α.

Ρεπό: Αστέρας Καρδίτσας

Η βαθμολογία

Share This Article