Στην “μάχη” των μπαράζ ανόδου ρίχνεται ο Ερμής Αμυνταίου..που υποδέχεται τον δυνατό Αιγινιακό

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Αφού στέφτηκε πρωταθλητής της ΕΠΣ Φλώρινας για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια ο Ερμής Αμυνταίου μπαίνει για τα καλά στον “χορό” των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική

Η ομάδα της Φλώρινας υποδέχεται στο ΔΑΚ Αμυνταίου σήμερα στις 17:00 στην πρεμιέρα των αγώνων την  ομάδα του Αιγιανιακού.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τους αγώνες μπαράζ και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη ο Αιγινιακός,είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας θέλει να ανέβει επίπεδο διεκδικώντας ένα εισιτήριο από τα τρία της ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Ο πολύπειρος Μακεδόνας τεχνικός γνωρίζει όσο κανείς τα “κατατόπια” των κατηγοριών αυτών και έχει δείξει με την δουλειά του διαχρονικά ότι είναι ο “μετρ” στις ανόδους.


Στο “στρατόπεδο” του Αιγιανιακού υπάρχει διάχυτη η πίστη και η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι Αιγινιώτες ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Λεωνίδα Μπίλη και του γυμναστή κ. Στέλιου Χαρπαντίδη και είναι πανέτοιμοι να ριχτούν στη μάχη .

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο κ. Μπίλης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα .

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα στις  στις 12:00 το μεσημέρι θα γευματίσει σε ταβέρνα του Αιγινίου και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει με λεωφορείο για το Αμύνταιο .

Μετά το πέρας της απογευματινής σημερινής προπόνησης ο τεχνικός ηγέτης των κυανολεύκων ανακοίνωσε την 20αδα, στην οποία μετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές :

Κουγιουμτζόγλου, Κύρου, Γιαζιτζόγλου, Δαραής, Καρτσαμπάς Χ., Μπουρανής, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Χατζηδίμπας, Αμβραάμ, Παρδάλης, Σαββίδης, Κακατάτσιος, Ζώβληκας, Τσολακίδης Τοπαλίδης, Κόλα, Παππάς, Τασιώνας, Καρτσαμπάς Α.

Από την Κεντρική επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ορίστηκαν οι Διαιτητές, που θα διευθύνουν την πρεμιέρα του μίνι Περιφερειακού πρωταθλήματος των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία, ανάμεσα στον Ερμή Αμυνταίου και τον Αιγινιακό, που θα γίνει την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου και ώρα 5:00 μ.μ.

Πιο συγκεκριμένα διαιτητής θα είναι ο κ. Άγγελος Τσάνης από την ΕΠΣ Κοζάνης και βοηθοί οι κ.κ. Χρήστος Σιδερίδης από την ΕΠΣ Καστοριάς και Νίκος Αρέστης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ενώ Παρατηρητής Διαιτησίας θα είναι ο κ. Αναστάσιος Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας

Φωτογραφίες :ΠΑΕ Αιγινιακός(Fasebook)

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article