Μπαίνει στα “βάσανα” ο Πιερικός… περαιτέρω οργάνωση και μεταγραφές

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Οργανωτικά και μεταγραφικά συνεχίζει να κινείται ο ιστορικός μας σύλλογος, ανανεώνοντας την συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ το τεχνικό επιτελείο και να το ενισχύσει με παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι επιλογές γίνονται με μεγάλη προσοχή και μεθοδικότητα, χωρίς υπερβολές και τυμπανοκρουσίες.
Δυο Σέρβοι υψηλού επιπέδου είναι ψηλά στην λίστα των μεταγραφικών κινήσεων και θα εξεταστεί με προσοχή το ενδεχόμενο απόκτησης τους, ενώ είναι πολύ πιθανό ένας «παλιός» γνώριμος που άφησε άριστες εντυπώσεις και αγαπήθηκε από τους φιλάθλους μας, να επιστρέψει ξανά στην μεγάλη μελανόλευκη οικογένεια.

Στα φιλικά παιχνίδια που έχουν ήδη κλειστεί, περιλαμβάνεται αυτό με την Ελασσόνα εκτός έδρας το Σάββατο 12 Αυγούστου και το δυνατό βραδινό φιλικό στο Α΄ΔΑΚ την έδρα της ομάδας μας, με τον ΠΑΟΚ Β΄ την Κυριακή 20 Αυγούστου. Στις 27/8 είναι το παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδος και αρχές Σεπτέμβρη είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει στην Κατερίνη η ΑΕΛ, για ένα ακόμη δυνατό φιλικό στη γήπεδο μας.

Ο Γιώργος Καμπερίδης έχει αφήσει ανοικτές 4 ακόμη ημερομηνίες για φιλικά, τα οποία θα γίνουν. Γίνονται επαφές και όταν ολοκληρωθούν θα ανακοινωθούν τα παιχνίδια και οι ημμερομηνίες τους.

Τρείς ακόμη από τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ανανεώσαμε τη συνεργασία μας και συνεχίζουν στην ομάδα μας είναι οι Ευριπίδης Μιτακίδης, Κώστας Παπαδόπουλος και Δημήτρης Αδαμόπουλος. Τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το Π στο στήθος.

Αποτελεί στόχο της ομάδας μας και εργάζεται πάνω σε αυτό το τεχνικό επιτελείο, η παρουσία νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της φετινής ομάδας. Γι αυτό ήταν και προτεραιότητα μας να κρατήσουμε στην ομάδα τα παιδιά που δούλεψαν πέρσι σε επαγγελματικό επίπεδο με τους προπονητές μας και αποτελούν παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article