Μπάσκετ: Η αναγέννηση του Λασσάνη που στοχεύει και πάλι ψηλά (φώτο-βίντεο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
5 Λεπτά αναγνωσης

Όλοι οι σύλλογοι σε όλα τα αθλήματα είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποια στιγμή θα έχουν και τις κακές τους περιόδους.

Σε μια τέτοια περίοδο βρέθηκε πριν 2 χρόνια και η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Λασσάνη η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το πρωτάθλημα της Α2 Μπάσκετ Γυναικών στο οποίο έπαιρνε μέρος.

Σε τέτοιες περιόδους σημαντικό είναι να υπάρχουν άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και πάνω από όλα να αγαπάνε το σύλλογο και το καλό για τον Λασσάνη είναι ότι υπήρχαν.

Με “μπροστάρη” τον Δημήτρη Λαβαντσιώτη (που πλέον έχει τη θέση του προέδρου) μια παρέα ανθρώπων- γονέων (όπως θέλετε πείτε το) είχαν ήδη φροντίσει να ετοιμάζουν το μέλλον το σωματείου δημιουργώντας υποδομές με προπονητή τον Γιώργο Μπούσιο.

Άλλα όταν υπάρχει αγάπη, θέληση και όρεξη για δουλειά μόνο κάτι καλό μπορεί να γίνει και έτσι αυτή η παρεούλα με τα μικρά κοριτσάκια άρχισε σιγά-σιγά να γίνεται ομάδα και με μεγάλο στόχο να φέρουν και πάλι επιτυχίες στον σύλλογο της Κοζάνης.

Όλα τα κορίτσια είναι παγκορασίδες και φέτος παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα κορασίδων όπου θα κερδίσουν εμπειρίες και σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. Γιατί σε μια καινούρια προσπάθεια που ξεκινάει από «0» χρειάζεται υπομονή κάτι που στο σύλλογο της Κοζάνης υπάρχει.

Εδώ να τονίσουμε πως αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν χρόνια στα κορίτσια γίνεται από φέτος και στα αγόρια αφού φέτος δεν υπάρχει ανδρική ομάδα και όλα αρχίσουν και εδώ από την αρχή.

Εδώ να σημειώσουμε πως οι εγγραφές στα τμήματα τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών συνεχίζονται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Λαβαντσιώτη Δημήτρη 6972131524 Τσιαούση Βίκυ 6973550102 ενώ οι ώρες προπονήσεων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου είναι:

Αγόρια Δημοτικού- Γυμνασίου

Τρίτη 19:00-20:00 Σκρκα

Παρασκευή 16:00-17:00 Σκρκα

Σάββατο 16:00- 17:00  Λιάπειο

Κορίτσια  Δημοτικού- Γυμνασίου

Δευτέρα 17:00-18:00 Κλειστό Αγ . Γεωργίου

Τρίτη 20:00-21:00 Σκρκα

18:00-19:00 Κλειστό Αγ. Γεωργίου

Τετάρτη 18:00- 19:00 Κλειστό Αγ. Γεωργίου

Παρασκευή 17:00-18:00 Σκρκα

Σάββατο 17:00- 18:00 Λιάπειο

Η κάμερα της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗΣ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό του Αγίου Γεωργίου και στην προπόνηση της ομάδας. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον προπονητή και αρκετές από τις αθλήτριες της ομάδας.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Οι αθλήτριες σχεδόν με μια φωνή μας μίλησαν για το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τις φιλοδοξίες που έχουν να πάνε το Λασσάνη και πάλι ψηλά και να κατακτήσουν τίτλους.

Στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ μίλησαν οι Στέλλα Κοτσελίδου, Νάνσυ Παπανικολάου, Άννη και Θάλεια Χαρισίου, Ελένη Δοδολίδου, Νεφέλη Θεοδωρίδου, Βικτώρια Κυριακίδου, Ελευθερία Παπαστεργίου, Ηλέκτρα Χρυσούλα, Χριστίνα Λαβαντσιώτη, Ελένη Τότσκα και Δέσποινα Αναστασιάδου.

Μάλιστα η τελευταία που δεν ήταν από το ξεκίνημα και ήρθε αργότερα τόνισε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και πως μπορεί εύκολα όποια κοπέλα να γίνει μέλος αυτής της προσπάθειας.

Από εκεί και μετά ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Μπούσιος που είναι αυτός που μαζί με όλη την διοίκηση ξεκίνησαν αυτή την προσπάθεια από την αρχή μας μίλησε για όλο αυτό το εγχείρημα, αυτό το restart όπως τα χαρακτήρισε του συλλόγου, το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει καθώς και τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος να οδηγήσουν και πάλι τον Λασσάνη ψηλά.

Αισιόδοξος για αυτή την προσπάθεια δήλωσε και ο Δημήτρης Λαβαντσιώτης ένας άνθρωπος που πάντα ήταν δίπλα στον  Λασσάνη όλα τα χρόνια αλλά εδώ και λίγες μέρες έχει αναλάβει και την προεδρία της ομάδας αν και όπως μας είπε όλοι στην διοίκηση είναι μια ομάδα με τους τίτλους να μπαίνουν απλά γιατί πρέπει.

Μας μίλησε για τα όνειρα και ελπίδες που έχουν για αυτή την ομάδα που ξεκίνησε πριν χρόνια με στόχο να οδηγήσει και πάλι τον Λασσάνη ψηλά την αισιοδοξία που έχουν ότι θα τα καταφέρουν.

Μάλιστα έκανε και ένα κάλεσμα σε όσα κορίτσια και αγόρια θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ να γίνουν μέλη αυτής της προσπάθειας.

Τέλος το μέλος της διοίκησης Γιάννης Δοδολίδης αναφέρθηκε στο εγχείρημα αυτό που γίνεται στον Λασσάνη όντας αισιόδοξος και αυτός ότι θα πάει πολύ καλά γιατί πάνω από όλα υπάρχει πολύ καλό κλίμα και όλη η ομάδα και η διοίκηση είναι μια οικογένεια.

Αυτό που διαπιστώσαμε σαν ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ είναι ότι υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους τους ανθρώπους του Λασσάνη να οδηγήσουν  την ομάδα και πάλι ψηλά, μέλη της διοίκησης παρών και στις προπονήσεις, δείγμα της αγάπης για αυτό που γίνεται.

Σε αυτές τις περιπτώσεις αν υπάρχει θέληση, αγάπη και πάνω από όλα υπομονή το σίγουρο είναι ότι μόνο κάλο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΣΣΑΝΗ που δικαιούται και πάλι να ονειρεύεται επιτυχίες για το μέλλον.

Φωτογραφίες από την συνέντευξη

https://www.facebook.com/groups/241699697036502/permalink/1243966706809791

Share This Article