Μπάσκετ: Ενισχυμένος διοικητικά και αγωνιστικά ο Αρίων βλέπει ψηλά με βάση και την προσοχή  πάντα τους νεαρούς αθλητές (βίντεο-φώτο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ συνεχίζοντας τα ρεπορτάζ σε ομάδες της περιοχής βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην προπόνησης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Αρίωνα.

Μια ανδρική ομάδα που φέτος είναι ενισχυμένη με τις μεταγραφές που έγιναν και σε συνδυασμό με το ταλέντο και το πάθος των νεαρών αθλητών του που για την διοίκηση αλλά και τους προπονητές του αποτελούν το Α και Ω θέλουν να κοιτάξουν ψηλά σε όλες τις κατηγορίες.

Υποδομές οι οποίες ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι στο πρώτο πλάνο της διοίκησης και τα πάντα ξεκινάνε από αυτές.

Μάλιστα φέτος όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Κιοσές εφαρμόζεται ένας διαφορετικός τρόπος προπόνησης μιας και υπάρχει μόνο ένα κλειστό για προπόνηση και πάρα πολλά παιδιά.

Φωτογραφίες εδώ

https://www.facebook.com/groups/241699697036502/permalink/1249789846227477

Ο Παναγιώτης μας τόνισε πως υπήρχαν πολύ περισσότερα παιδιά που ήθελαν να έρθουν στην ομάδα αλλά δυστυχώς αυτό ήταν αδύνατο λόγω του κλειστού και ευχήθηκε το πρόβλημα να λυθεί άμεσα και από τη νέα περίοδο όλα να επανέλθουν σε ένα φυσιολογικό μοτίβο με το ΔΑΚ ξανά σε λειτουργία.

Μας μίλησε για το ταλέντο που υπάρχει στα τμήματα υποδομής, πως η διοίκηση έχει στο πρώτο πλάνο αυτά και ελπίζουν πως φέτος έχει έρθει η ώρα και του Αρίωνα αλλά καλό είναι να πηγαίνουν βήμα-βήμα.

Διοικητικές μεταγραφές στην ομάδα

Όμως πέρα από μεταγραφές παικτών ο Αρίων προχώρησε και στην «απόκτηση» παραγόντων όπως μας είπε ο Παναγιώτης αφού από φέτος την προσπάθεια της διοίκησης ενισχύουν οι Λευτέρης Νεοφυτίδης, Λάζαρος Κοτζακόλιος και Γιάννης Μπαρδάκης και πως θα ήθελε και θα ήταν ευχής έργο να έρθουν κοντά και άλλοι.

Από εκεί και μετά οι παλιοί Αλέξης Τούζος, Δημήτρης Εξακουστίδης αλλά και ο «νέος» Μάριος Βελιάνης μιας μίλησαν για την φετινή προσπάθεια που γίνεται και την βοήθεια που δίνουν στους πιο μικρούς αθλητές.

Αλέξης Τούζος: Θέλουμε να έρθει ο κόσμος κοντά μας

Ο Αλέξης Τούζος από την πλευρά του έκανε και ένα κάλεσμα στον κόσμο να έρθει δίπλα στην ομάδα να την ενισχύσει αλλά και να δει όμορφο μπάσκετ.

Πραγματικά αυτό που αντικρίσαμε το βράδυ της Πέμπτης ήταν πάρα πολύ όμορφο με πάρα πολλούς αθλητές στην προπόνηση, το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και το προπονητή Πέτρο Μουρουζίδη (που για μια ακόμα χρονιά θα είναι ο “καπετάνιος” της ομάδας) να είναι τέλειο ενώ κάτι που δεν το βλέπουμε και συχνά πολλά μέλη της διοίκησης παρόντα σε αυτή.

Η ομάδα φέτος θέλει να κοιτάξει ψηλά για αυτό γίνεται η προσπάθεια αλλά όπως αναφέραμε και στην αρχή του κειμένου η διοίκηση θέλει πάνω από όλα να δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά ελπίζοντας πως από του χρόνου θα μπορέσει να «φιλοξενήσει» ακόμα περισσότερα.

Φωτογραφίες εδώ

https://www.facebook.com/groups/241699697036502/permalink/1249789846227477

Share This Article