Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας- Σ. Καραμπατζάκης: “Αλλάζουν οι στόχοι της Ακαδημίας φέτος” (βίντεο- φώτο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Το καθιερωμένο του τουρνουά πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο η ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας με τη συμμετοχή πάρα πολλών Ακαδημιών με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται το παιχνίδι όπως δήλωσε και ο Στράτος Καραμπατζάκης.

Πιο συγκεκριμένα μας είπε μεταξύ άλλων “¨Στόχος μας είναι τα παιδιά που έρχονται στην Ακαδημία είναι να αρχίσουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο διαφορετικά να χαίρονται και να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν και από εκεί και πέρα αν μια ομάδα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω στα ηλικιακά πρωταθλήματα θα είμαστε δίπλα τους εννοείται για να κάνουν το παραπάνω βήμα”

Από εκεί και μετά ο Στράτος Καραμπατζάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει οριστικά ποιοι είναι οι στόχοι του Ατρόμητου στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης και πως συνδέεται με τους αθλητές της Ακαδημίας

“όντως πολλά ακούγονται το τελευταίο καιρό και ειδικά από τότε που εντάξαμε στην ομάδα κάποια παιδιά που είναι προπονητές και εδώ στην Ακαδημία. Πήραμε λοιπόν αυτά τα παιδιά να μας βοηθήσουν στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώντας ότι κυρίως λόγω του χαρακτήρα τους μπορούν να δώσουν πάρα πολλά στους νεότερους αθλητές οι οποίοι θα προπονούνται και θα παίζουν μαζί τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ αλλά όλα αυτά που παίζουν στην ανδρική ομάδα να παίρνουν εμπειρίες και να γίνονται όσο καλύτεροι γίνονται” μας τόνισε με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο Στράτος Καραμπατζάκης.

Δείτε αναλυτικά τι μας είπε:

Δείτε πολλές φωτογραφίες από το τουρνουά εδώ

https://www.facebook.com/groups/241699697036502/permalink/1231732938033168

Share This Article