Με γκολ του Σακαλή στις καθυστερήσεις η Α.Ε. Κοζάνης πήρε την πρόκριση (βίντεο)

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Με γκολ του Χάρη Σακαλή στο 94′ η Α.Ε. Κοζάνης πήρε την πρόκριση στην εκπνοή απέναντι στον ΠΑΟ Κοίλων στον αγώνα της 1ης Φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2024-25 που έγινε στα Κοίλα.

Εγινε ένα σχετικά καλό παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Λιάπειο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟ Κοίλων ήταν σχετικά καλύτερος καθώς η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί επιθετικά λόγω του διαρκούς πρέσσινγκ των γηπεδούχων.

Κάποιες μικροευκαιρίες έχασε ο ΠΑΟ Κοίλων χωρίς όμως να δημιουργηθεί η μεγάλη φάση.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (47′) η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα μετά από πάσα του Α. Μεχτερίδη στον Μάξιμο Γκάργκα που πήρε την μπάλα ωραία, μπήκε στην περιοχή και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 59′ δυνατή κεφαλιά του Λίτσιου απέκρουσε θεαματικά ο Φωτιάδης.

Ο ΠΑΟ Κοίλων ισοφάρισε στο 76′ μετά από κόρνερ του Μαντού και κεφαλιά του νεαρού Ηλία Λίτσιου.

Στο 83′ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ μετά από μπαλιά του Σακαλή στον Γουρζουλίδη που μπήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84′ μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟ Κοίλων μετά από σέντρα του Συράκου, ασθενή απόκρουση του Φωτιάδη και σουτ εξ’ επαφής του Μαντού πάνω από τα δοκάρια.

Στο 94′ η ΑΕΚ κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή κι ο Χάρης Σακαλής, που γύρισε στα 41 του στην ομάδα που τον ανέδειξε, με φαλτσαριστό σουτ έκανε το τελικό 1-2 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς των κιτρινόμαυρων.

Στην 2η Φάση του Κυπέλλου η Α.Ε. Κοζάνης θα υποδεχθεί τον νικητή του αγώνα Ατρόμητος Πτολεμαΐδας – Βελβεντό.

ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ (Μαντζώλας): Ρουμπούλης, Τσιμηνάκης, Δραγώγιας (73’ Χαραλαμπίδης), Παπαδόπουλος, Μαντώς, Κυπίρτογλου, Νικολαΐδης (73’ Συράκος), Μηλιδώνης (88’ Νταζάνης), Καρυπίδης (57’ Σταμόπουλος), Αθανασιάδης, Λίτσιος

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ Μίχος): Φωτιάδης, Ζάχος (46’ Τσιφτσής), Βουνοτρυπίδης (93’ Γεωργιάδης), Πασχαλίδης, Παπαχαρίσης (70’ Μούτος), Κοντός, Τσιόκανος, Τρέβλας (46’ Α. Μεχτερίδης), Γκάργκας, Κ. Μεχτερίδης (57’ Γουρζουλίδης), Σακαλής.

Διαιτητής: Τσάνης.

Βοηθοί : Τζουβάρας, Λαμπριανίδης.

Πηγή: aekozanis.gr

Share This Article