Μεγάλο το πρόβλημα τελικά με τα γήπεδα ποδοσφαίρου που δεν διαθέτουν άδειες λειτουργίας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Φαίνεται ότι το πρόβλημα με τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων ποδοσφαίρου, είναι μεγαλύτερο απ’ ότι πιστεύαμε τελικά ….αφού πολλά γήπεδα ανά την χώρα δεν διαθέτουν την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις που ορίζει ο Νόμος.

Αποτέλεσμα είναι οι ομάδες που τα χρησιμοποιήσουν για επίσημους αγώνες ουσιαστικά αγωνίζονται χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας.

Και τώρα μια ανάσα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών  δημιουργούνται τεράστια αλλά ουσιαστικά προβλήματα για την νόμιμη λειτουργία των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Την κωλυσιεργία των εμπλεκομένων Υπηρεσιών “πληρώνει” η ομάδα της Κοζάνης που το ΔΑΚ Κοζάνης που θα παίζει στην SL2 δεν διαθέτει εδώ και αρκετά χρόνια άδεια λειτουργίας και άδεια πυρασφάλειας,και επίσης άδεια διεξαγωγής Γ1 για Εθνικές και Διεθνείς κατηγορίες.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζει και στην γειτονική Πτολεμαΐδα ο Εορδαΐκός που χρησιμοποιεί το Δημοτικό Γήπεδο “Αιμίλιος Θεοφανίδης” ως έδρα που και αυτό στερείται άδεια λειτουργίας από την Αρμόδια Αρχή.

Τελικά υπάρχουν γήπεδα που είναι αδειοδοτημένα και ποιά?

Περισσότερα τις επόμενες ημέρες….

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article