Μακεδονική Δύναμη Υποδοχή του κορυφαίου αθλητή της Κοζάνης Απόστολου Τεληκωστόγλου και απονομές ζωνών και διπλωμάτων στους αθλητές του Συλλόγου

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Στην αίθουσα του ποντιακου πολιτισμού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύλλογος μας Μακεδονική Δύναμη κοζάνης για την απονομή Ζωνών , Διπλωμάτων συμμετοχής και τιμητικών πλακετών στους αθλητές του !!!

Επίσης θερμή υποδοχή επιφύλαξε ο σύλλογος μας στον Απόστολο Τεληκωστόγλου για την κατάκτηση του Αργυρού Μεταλλίου στο GRAND PRIX στο Παρίσι , Και στην κυρία Κουτρότσιου Αναστασία Διεθνή Διαιτητή για τις επιτυχίες και τις συμμετοχές της στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος ανά τον κόσμο !!!

Στην ίδια διοργάνωση ο Δήμαρχος Κοζάνης κύριος Μαλούτας Λάζαρος απένειμε τιμητική πλακέτα του ΔΗΜΟΥ , στον Αργυρό παγκόσμιο πρωταθλητή Απόστολο Τεληκωστόγλου για τις τελευταίες του διακρίσεις ( Το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα European Games στην Πολωνία , και το ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στο GRAND PRIX στο Παρίσι το 2023 )

Το παρόν στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου έδωσαν , οι Κύριοι Μαλουτας Λάζαρος Δήμαρχος Κοζάνης , Ζήσης Μάρας Πρόεδρος του Ο.Α.Π.Ν, η Κυρία Ζεμπελιάδου Γεωργία υποψήφια περηφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας , ο κύριος Αμανατίδης Γιώργος υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο κύριος Θεοδωρίδης Θεόδωρος Γεν. Γραμματέας του συλλόγου μας,και πλήθος κόσμου που ξεπέρασε τους 700 συμμετέχοντες !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές του , για την κατάκτηση των ζωνών τους , όλες τις Αθλήτριες των Ολυμπιακών Αθλημάτων που καλλιεργούνται στις τάξεις του συλλόγου οι οποίες έλαβαν δίπλωμα για την συμμετοχή τους στο διδακτικό έτος 2022 /2023 .

Τους διακεκριμένους αθλητές του σε πανελλήνιο επίπεδο για το 2023 , τους αθλητές του , που κατάφεραν να εισαχθούν στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας !!!

Επιμέλεια: www.Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article