Μακεδονική Δύναμη: Στο Ντουμπάι των Αραβικών Εμιράτων ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Προετοιμασία 50 ημερών για τον αθλητή του Συλλόγου Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και Αργυρό Παγκόσμιο Πρωταθλητή του Ταεκβοντό Απόστολο Τεληκωστόγλου,ενόψει της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής πρόκρισης στην Βουλγαρία στις 08 με 10 Μαρτίου 2024

Στο Ντουμπάι των Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται από εχθές ο αθλητής του συλλόγου μας Απόστολος Τεληκωστόγλου για να συμμετάσχει σε προπονητικό καμπ που διοργανώνετε ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων και των Ηπειρωτικών προκρίσεων !!!

Αθλητές από Ιορδανία , Τυννησία , Καζακστάν , Ελλάδα , δίνουν το παρόν στην συνάντηση για να μπορέσουν να βελτιώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα , και φυσικά στις 4 Φεβρουαρίου 2024 να συμμετάσχουν στο δημοφιλή τουρνουά με την επωνυμία FUJAIRAH OPEN G2 !!!

Στην συνέχεια ο αθλητής του συλλόγου μας μετά την ολιγοήμερη επιστροφή του στην Ελλάδα θα ταξιδέψει για την Αττάλεια της Τουρκίας για να λάβει σε ακόμη ένα διεθνή βαθμολογούμενο πρωτάθλημα με την επωνυμία TURKISH OPEN G1 !!!

Το τελευταίο ταξίδι της προετοιμασίας του θα γίνει στην Ρώμη της Ιταλίας μαζι με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας , για δύο εβδομάδες στο Ολυμπιακό κέντρο της Ιταλικής πρωτεύουσας με την παρουσία πολλών Διακεκριμένων αθλητών !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ή επιστημονική ομάδα υποστήριξης του και οι προπονητές του Συλλόγου στέκονται δίπλα στον Απόστολο, και του εύχονται καλή επιτυχία στην προετοιμασία του καθώς και στους άλλους τρεις αθλητές της Προολυμπιακής ομαδας της χώρας μας !!!

Share This Article