Κύπελλο Ε.Π.Σ. Κοζάνης: Προκρίθηκε στους «4» ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης κερδίζοντας δύσκολα την Α.Ε. Περδίκκα (Ρεπορτάζ- φωτογραφίες)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Κοζάνης πήρε ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, κερδίζοντας στο Λιάπειο, την Α.Ε. Περδίκκα με σκορ 2-1.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του θεσμού, μπροστά σε λιγοστούς θεατές, αφού στην Κοζάνη η σημερινή ημέρα ήταν αργία, ενώ και η ώρα διεξαγωγής (18:00) δεν ήταν κατάλληλη, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν αυτή την περίοδο.

Σίγουρα η Ε.Π.Σ. Κοζάνης θα πρέπει να ξανά κοιτάξει τους βραδινούς αγώνες τώρα που χειμωνιάζει, αφού δυσκολεύει τόσο το δικό μας έργο, όσο και των αθλητών.

Ο ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης προηγήθηκε στο 50′ λεπτό με 1-0, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάθη Αθανασιάδη, σε μία φάση όπου η Α.Ε. Περδίκκα διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα προς τον διαιτητή Καρατέρπο, ο οποίος έδειξε την «άσπρη βούλα», για παράβαση του τερματοφύλακα Μήτκα, στον Αχιλλέα Παπανικόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ στην συγκεκριμένη φάση.

Στο 60′ λεπτό, έπειτα από σουτ του Στάθη Αθανασιάδη, ο Μήτκας θα αποκρούσει εντυπωσιακά, αλλά ο  Σαλονικίδης θα πάρει το «ριμπάνουντ» και από κοντά σε κενή εστία θα γράψει το 2-0.

Ο Περδίκκας το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει στο 79′ λεπτό σε 2-1, χάρις σε κεφαλιά του Γκρίζη.

Με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο προπονητής του Περδίκκα, κύριος Θεοδωρίδης.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης: (Βασίλης Μαντζώλας) Πίτσικος, Ποσινακίδης, Τσιφτσής, Ζιώγας, Ντούκα, Κυπίρτογλου, Σαλονικίδης, Τρούπκος, Αθανασιάδης, Παπανικόπουλος

Α.Ε. Περδίκκα: (Γιώργος Θεοδωρίδης) Μήτκας, Θεοδωρίδης, Τσιντός, Καζανάς, Δημητριάδης, Τσιντός, Συμεωνίδης,  Τσεμπερλίδης, Γκρίζης, Καπριδάκης, Βλάχου

Διαιτητής: Καρατέρπος

Α’ Βοηθός: Πανυτσίδου

Β’ Βοηθός: Σίας

Δείτε τις φωτογραφίες του www.top-sport.gr:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article