Κυπελλούχος ΕΠΣ Ηπείρου η Θύελλα Κατσικά (Φωτογραφίες)

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Για δέκατη φορά η Θύελλα Κατσικά αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣ Ηπείρου,καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-2 της Θύελλας Ελεούσας

Ο Τελικός Κυπέλλου έγινε στους Ζωσιμάδες με πάνω από 2500 χιλιάδες κόσμο να κατακλύσει το Στάδιο..

Η Θύελλα Κατσικά καλύτερη στο πρώτο μέρος με τους οπαδούς της πάντα στο πλευρό της,να ανοίγει νωρίς νωρίς το σκορ στο 5′ λεπτό με πολύ ωραία κεφαλιά του Τουρμούσογλου,μετα από σέντρα του Εβραΐζογλου.

Ο Σκανδάλης με πέναλτι στο 18′ λεπτό  έκανε το 2-0 για την Θύελλα.

Στο 33′ ο Εβραΐζογλου εκτέλεσε κόρνερ ο Βασιλάκης πήδηξε ψηλά και με ωραία κεφαλιά έκανε νωρίς νωρίς το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές Ζώης και Γκούρας έκαναν αρκετές αλλαγές με τον μεν Ζώη να ξεκουράζει τους ποδοσφαιριστές του ενόψει των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική,και για τον Νίκο Γκούρα να κάνει διαχείριση δυνάμεων των παικτών του για το υπόλοιπο της απαιτητικής φετινής σεζόν στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και τον 2ο Όμιλο.

Ο Σκανδάλης με πέναλτι στο 35′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0,ενώ στο 40′ λεπτό ο Άγγελος Παππάς έκανε το 5-0.

Η Θύελλα Ελεούσας μείωσε σε 5-1 στο 71′ λεπτό με τον Τσάγκα να πλασάρει τον Θέμελη.

Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε στο 88′ λεπτό με τον Παύλο Γεωλδάση να πλασάρει τον πορτιέρο Θέμελη.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες, ο προπονητής, οι διοικούντες και οι φίλοι της Θύελλας Κατσικάς πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την κατάκτηση του Κυπέλλου. MVP του τελικού αναδείχτηκε ο αρχηγός Χρήστος Σκανδάλης, ο οποίος και σήκωσε το τρόπαιο για την Κατσικά μέσα σε αποθέωση.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου

Βοηθοί: Μωυσιάδης- Θανασιάς

Θύελλα Κατσικά(Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης (61’ Πολυχρόνης), Βασιλάκης, Πότσης (72′ Πάκος), Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (61’ Ρίζος), Παππάς Α.(61’ Γούλας), Κωσταμένας, Τουρμούσογλου (72′ Τουρμούσογλου).

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Κόττικας, Μαρμούτας, Νάσιος, Μαλάτος, Παληοχώρης (46’ Πασχάλης), Μουχάνης, Παπαρούνας Θ (46’ Παπαρούνας Στ), Κεφάλας (46’ Κεφάλας), Νούγιας (77’ Έξαρχος), Βελτσίστας (77’ Γεωλδάσης), Μπουκουβάλας.

Πηγή: Passport.gr

Share This Article