Εορδαΐκός: Την Κυριακή στην Κοζάνη για τον τίτλο….

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση πρωταθλήματος για την ομάδα μας καθώς αγωνίζεται με τον αποχωρήσα από το πρωτάθλημα Μαγνησιακό. Ωστόσο την Κυριακή 14/4 στις 17:00 υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης με αντίπαλο το Βελβεντό.

Το εν λόγω παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς ο Εορδαϊκός θα διεκδικήσει τον τοπικό τίτλο έπειτα από αρκετά χρόνια. Η πρώτη και η μέχρι τώρα τελευταία κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου ήταν την σεζόν 2000-01 αγωνιζόμενος ως «Α.Σ. Πτολεμαΐδας».

Με το πέρασμα των καιρών και με την σταθερή συμμετοχή του Εορδαϊκού στην Γ ‘Εθνική η οποία παλαιότερα θεωρούταν επαγγελματική έπαψε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό και κατ’ επέκταση να τον διεκδικήσει.

Πλέον η Γ’ Εθνική θεωρείται ερασιτεχνική και συμμετέχουν κανονικά οι ομάδες στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Ο Εορδαϊκός έχει φτάσει μεθοδικά και ως όφειλε στο όνομα και στην ιστορία του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βελβεντού.

Η διοίκηση, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο καλούν το φίλαθλο κόσμο της ομάδας , της Εορδαίας και του ποδοσφαίρου την Κυριακή 14/4 στις 17:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης για έναν αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου στο οποίο ο τελικός νικητής θα είναι ο καλύτερος και το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Εισιτήρια του αγώνα μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω σημεία προπώλησης:

  • Ta Panda – Παλαιών Πατρών Γερμανού 6, Πτολεμαΐδα
  • Καφέ Αφρόκρεμα – 25ης Μαρτίου 39, Πτολεμαίδα & στο 2ο κατάστημα Παυλίδη Αδαμοπούλου 41

Eordaikos.gr

Share This Article