Κοντά στον Σπύρο Νάτσο του Πανσερραϊκού η Κοζάνη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ποδοσφαιριστής της Κοζάνης πρέπει να θεωρείται ο 24χρονος πρώην αμυντικός μέσος του Πανσερραϊκού Σπύρος Νάτσος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της www.Athlitikianaskopisi.gr

Η Κοζάνη μπήκε πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της Super League 2 και δυναμώνει εντυπωσιακά μέρα με την ημέρα το ρόστερ της ομάδας.

Ο Σπύρος Νάτσος γεννήθηκε στις 09 Ιουνίου 1998 στην Πρέβεζα και είναι “προϊόν” των ακαδημιών του Ατρομήτου. Αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός χαφ, ως δεξί μπακ, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει με επιτυχία και άλλες θέσεις. Εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας του Περιστερίου σε μικρή ηλικία, πέρασε κατά σειρά από τα τμήματα U15, U17, U20 και το 2015, σε ηλικία 17 ετών, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχει πραγματοποιήσει 80 συμμετοχές και 2 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, στο Κύπελλο Ελλάδας και στο Europa League, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2020-21 έπαιξε σε 25 αγώνες.

Παράλληλα ήταν διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, όντας βασικό στέλεχος της U21, μέχρι και το 2020 και φυσικά έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία σε όλες τις προηγούμενες ηλικιακές κατηγορίες, μετρώντας περισσότερες από 35 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Σύμφωνα με πηγές της Αθλητικής Ανασκόπησης ποδοσφαιριστής και ομάδα τα “βρήκαν” σε όλα με τον έμπειρο αμυντικό μέσο να βάζει υπογραφή στο νέο συμβόλαιο του.

Επιμέλεια: www.Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article