Κοζάνη – ΠΑΟΚ Β’ 3-1

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Η Κοζάνη επικράτησε 3-1 του ΠΑΟΚ Β εντός έδρας και έκανε βήμα για παραμονή στην Super League 2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι πιο δυνατά, έχοντας κίνητρο καθώς παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού,ενώ έχασαν κλασσικές ευκαιρίες με 4 δοκάρια..

Mάλιστα, με τη συμπλήρωση του 27′ λεπτού ο Δικέφαλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος μια στημένη μπάλα. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκολας Κουαλιάτα εκτέλεσε κόρνερ, με τον Δημήτρη Πανίδη να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα με σουτ,  για να δώσει προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους».

Μετά το τέρμα του Δικεφάλου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την πίεση τους, με τον ΠΑΟΚ Β’ να αντέχει, μέχρι, σχεδόν, το τέλος του ημιχρόνου.

Τότε ο Καλλέργης ήταν αυτός που εκμεταλλεύτηκε μια στημένη μπάλα για να νικήσει τον Μοναστηρλή, και να γράψει το 1-1, στο 45+1′, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έτσι στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να πιέσουν για να βρουν το γκολ της ανατροπής, με τον Δικέφαλο να μην μπορεί να βρει τις δικές του στιγμές στο παιχνίδι.

Τελικά στο 59′ ο Γραμμένος ήταν αυτός που νίκησε τον Μοναστηρλή για να ανατρέψει την κατάσταση, και να δώσει το προβάδισμα στην Κοζάνη (2-1), πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ Β έφερε από τον πάγκο αρχικά τους Κανίς και Κωττά, και στη συνέχεια τον Σπυράκο, σε μια προσπάθεια να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους, αλλά και να «τελειώσουν» το παιχνίδι, με μια κεφαλιά του Σουλιώτη στο 82′, όπου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Κοζάνη (Άγγελος Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τάτσης (75′ Παπαδόπουλος), Σουλιώτης, Ίτσιος, Σιατραβάνης, Καλλέργης (75′ Καραγιάννης), Αναστασόπουλος, Νάτσος (65′ Ψάλτης), Γιάκος (54′ Γραμμένος), Μαξίμοβιτς (65′ Κανούλας).

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μανωλιούδης (60′ Κωττάς), Παναγιώτου (72′ Σπυράκος), Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ (83′ Δαρέλας), Σμυρλής, Κουαλιάτα (46′ Τσοπούρογλου), Πανίδης (60′Κανίς)

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκαναν οι Άγγελος Διγκόζης και Σάκης Κανούλας

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης athlitikianaskopisi.gr

Share This Article