Καστοριά: Η μοναδική εκπρόσωπος της Δυτικής Μακεδονίας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία την προσεχή σεζόν 2023 – 2024

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Με μια πρώτη ανάγνωση των ομάδων που θα συμμετάσχουν, τη σεζόν 2023-24, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (4 όμιλοι των 18 ομάδων), η Καστοριά κατά μεγάλο ποσοστό θα βρεθεί στον 1ο.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καστοριάς μετά και την λήξη των μπαράζ πρωταθλητών ΕΠΣ (αποτυχίες ανόδου από Αστραπή Μ., Ερμή Αμυνταίου και Εορδαϊκού) θα είναι και η μοναδική εκπρόσωπος της Δυτ. Μακεδονίας στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Πάμε να δούμε ποιες άλλες θα είναι σ’ αυτόν:

1.Ορέστης Ορεστιάδας

 2.Άρης Αβάτου

 3.Άρης Πετεινού

4.Πανθρακικός 

5.Καβάλα

6.Νέστος Χρυσούπολης

7.Δόξα Δράμας

8.Απόλλων Παραλιμνίου

9.ΠΑΟΚ Κρηστώνης

10.Κεραυνός Αγγελοχωρίου

11.Ποσειδώνας Μηχανιώνας

12.Θερμαϊκός Θέρμης

13.Νίκη Ευκαρπίας

14.Α.Ο. Χανιώτης

15.Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής 

16.Βέροια

17.Αγία Μαρίνα Ημαθίας

18.Καστοριά 1980

Αν μη τι άλλο σπουδαίος όμιλος, με ομάδες που κατά το παρελθόν έχουν καταγράψει παρουσίες σε ανώτερες κατηγορίες, όπως ο Πανθρακικός, η Καβάλα, η Δόξα Δράμας, η Βέροια και ο Απόλλων Παραλιμνίου, ενώ, άλλες, έχουν πληθώρα συμμετοχών στην Γ’ Εθνική Κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στην παλιά Δ’ Εθνική (Ποσειδώνας Μηχανιώνας, Θερμαϊκός Θέρμης, Νέστος Χρυσούπολης, Ορέστης Ορεστιάδας).

Το πιο πάνω στοιχείο λοιπόν καθιστά αμφίρροπο το πρωτάθλημα, που… σε συνδυασμό με το γεγονός πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πέσουν στα τοπικά πρωταθλήματα 7 ομάδες, οδηγεί στην ανάγκη δημιουργίας συνόλου πρωταθλητισμού.

Πηγή: Sentranews.gr

Share This Article