«Καμπάνα» 10.000 ευρώ σε ποδοσφαιριστή του Εορδαϊκού… “Προκάλεσε βίαιο επεισόδιο σε βάρος του βοηθού”.

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ο Εορδαϊκός υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα, μετά από ένα επεισοδιακό ματς με τον Αστέρα Πετριτή στην Πτολεμαΐδα.

Οι «πράσινοι» ενώ προηγήθηκαν (1-0) στο 87′ λεπτό με τον 16χρονο Δημήτρη Παπαδόπουλο, από τον παράδεισο βρέθηκαν στην κόλαση, αφού στο 90+10 ο Αστέρας ισοφάρισε με πέναλτι του Στεργίου, σε μία φάση όπου ο Εορδαϊκός διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, με τον διαιτητή Τζάμο, να διακόπτει το ματς για περίπου για δέκα λεπτά.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Στεργίου ένα λεπτό αργότερα σκόραρε εκ νέου, έκανε το 1-2 και «πάγωσε» το γήπεδο της Πτολεμαΐδας. Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τον διαιτητή να είναι στο στόχαστρο, αφού έγινε κυριολεκτικά χαμός.

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε αρχικά με μια αγωνιστική την έδρα του Εορδαϊκού για τη ρίψη κροτίδων, πυρσών και μπουκαλιών στους διαιτητές, ενώ βαρύς ήταν ο πέλεκυς στον Δανιήλ Στεργιόπουλο, που τιμωρήθηκε με 10.000 ευρώ πρόστιμο!

Αναλυτικά:

Με την υπ’ αριθμ. 27/2024 απόφασή της, επιβλήθηκε σε βάρος του ΔΑΝΙΗΛ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ποδοσφαιριστή του ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, διοικητική κύρωση (πρόστιμο) ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) για σοβαρή περίπτωση τέλεσης επεισοδίων, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αθλητικής συνάντησης μεταξύ των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων ΦΣ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας στις 28-4-2024 για τον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, περιόδου 2023-2024, στο πλαίσιο της οποίας και ο ίδιος αποβλήθηκε, προκαλώντας βίαιο επεισόδιο σε βάρος του Α’ βοηθού διαιτητή του αγώνα. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν. 5085/2024.

Πηγή: Mikriliga

Share This Article