Καλύτερος ο ΠΑΟΚ Β΄ κέρδισε σε φιλικό την Α.Ε.Λ.  στην Πτολεμαΐδα

Θεόφιλος Ηλιάδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο α΄ μέρος όταν σκόραρε όλα τα γκολ του ο ΠΑΟΚ Β΄ κέρδισε με 4-1 σε φιλικό παιχνίδι την Α.Ε.Λ. στο «Αιμίλιος Θεοφανίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Οι ασπρόμαυροι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην κακή Α.Ε.Λ. ενώ στην επανάληψη οι παίκτες της Α.Ε.Λ. μπήκαν καλύτερα είχαν την πρωτοβουλία αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν μόνο σε 4-1.

Φάσεις και γκολ:

Στο 10ο ο Κανίς μπήκε από τα δεξιά πλάσαρε αλλά ο Πεντρέου είχε απάντηση και αποσόβησε το γκολ αλλά 4 λεπτά μετά ο Σμυρλής με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ Β΄ .

Στο 18ο ο ΠΑΟΚ έγινε και πάλι απειλητικός αλλά το κοντινό σουτ του Τασιούρα μπλόκαρε ο Πεντρέου.

Στο 26ο ο Κανίς ανατράπηκε μέσα στη περιοχή από τον Παναγιωτίδη και το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 0-2 και στο επόμενο λεπτό ο Σμυρλής μπήκε από αριστερά και με σουτ έκανε το 0-3.

Στο 29ο ο Σμυρλής και πάλι με δυνατό σουτ πέτυχε χατ-τρικ και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4.

Στο 33ο το σουτ του Κ. Παπαγεωργίου από καλή θέση πέρασε άουτ.

Με την έναρξη της επανάληψης η Λάρισα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιανναράκη αλλά ο Πασάς που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 52ο σουτ του Μπαριέντος απέκρουσε σε κόρνερ ο Ναντέρ και στο επόμενο λεπτό σέντρα Πεντρέου η μπάλα έφτασε στον Κρητικό που με δυνατό σουτ στη κλειστή γωνία του Ναντέρ μείωσε σε 1-4.

Στο 59ο η Λάρισα που μπήκε πολύ καλύτερα στην επανάληψη έχασε ευκαιρία να μειώσει όταν ο Μούργος σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Φατάϊ από κοντά ήταν άστοχη ενώ στο 73ο σουτ του τελευταίου βρήκε το δοκάρι.

Στο 83ο σουτ του Μούργου απέκρουσε δύσκολα ο Νικολακούλης.

Διαιτητής: Κεχαγιάς

Βοηθοί: Τζουβάρας- Πανυτσίδου

ΑΕΛ(Παύλος Δερμιτζάκης): (Α΄ Μέρος)

Πεντρέου, Γιανναράκης , Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης, Νινίκας, Adranda, Acosta, Κ. Παπαγεωργίου, Stina, Μωραϊτής

Β΄ Μέρος:Σουλούκος , Στάμου, Γιανναράκης (65ο Γιακτσής), Τριμμάτης, Παναγιωτίδης (65ο Γκρόζος), Barrientos, Οικονόμου, Μούργος, Κρητικός , Fatay , Πασάς.

ΠΑΟΚ Β΄(Παπαβασιλείου) : Ναντέρ (59ο Νικολακούλης), Τασιούρας (46ο Καλόγηρος), Σινανάϊ (59ο Καστίδης), Κωττάς (46ο Καλόγηρος), Λαγωνίδης (65o Πασακίδης), Τσοπούρογλου (46ο Δεληγιάννης), Γρόσδης (46ο Ρουμιάντσεφ, 82ο Σελιμάι), Ρικάρντο (46ο Γκούμας), Κανίς (46ο Κουλούρης), Σμυρλής (46ο Αδάμ), Ουρτάδο (46ο Γκιτέρτσος, 67ο Μύθου).

Share This Article