Και επίσημα,ο Γιώργος Σικαλόπουλος στηνΑΕ.Κοζάνης

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Σε συμφωνία με τον έμπειρο επιθετικό Γιώργο Σικαλόπουλο ήρθε η διοίκηση της Α.Ε. Κοζάνης για την ερχόμενη σαιζόν 2023-24.

Ο Γιώργος Σικαλόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους πιό γνωστούς ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, με παραστάσεις από υψηλές κατηγορίες.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στους Ακρίτες Κοζάνης απ’ όπου μεταγράφηκε σε ηλικία 18 ετών στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη που τότε αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική.

Ο 38χρονος Γιώργος Σικαλόπουλος συνολικά έχει αγωνιστεί σε 99 αγώνες Β’ Εθνικής (με Καστοριά, Εθνικό Αστέρα και Επανωμή) και σε 65 αγώνες Γ’ Εθνικής (με ΠΑΕ Θράκη, Φωκικό, Εορδαϊκό, Πυρσό Γρεβενών και Α.Ε. Πελλάνας Σπάρτης), ενώ η πλούσια παρουσία του συμπληρώνεται στην Δ’ Εθνική (με Δημήτριο Υψηλάντη, Κοζάνη, Σπάρτη) αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα.

Την περασμένη σαιζόν 2022-23 αγωνίστηκε στο Βελβεντό όπου αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης με 28 γκολ.

Η Α.Ε. Κοζάνης καλωσορίζει τον Γιώργο Σικαλόπουλο στην οικογένεια της και του εύχεται καλή επιτυχία χωρίς τραυματισμούς.

Πηγή: aekozanis

Share This Article