Κίνδυνος να “ξεσπιτωθεί” ο Τηλυκράτης Λευκάδας…χωρίς άδεια το “Πλάτωνας Γρηγόρης”

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Ο πρώτος ιστορικός αγώνας του Τηλυκράτη στην super League 2 κινδυνεύει να μη διεξαχθεί στην Λευκάδα λόγω της ανεπάρκειας των υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας.

Η μεγάλη ημέρα για την ομάδα του Τηλυκράτη πλησιάζει. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 η θρυλική ομάδα της Λευκάδας παίζει το πρώτο της παιχνίδι απέναντι στο Αιγάλεω στην κατηγορία της Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Και όμως αυτή την μεγάλη μέρα κάποιοι φαίνεται να μην την τιμούν με αποτέλεσμα η ομάδα να κινδυνεύει να μην παίξει στο “Πλάτωνας Γρηγόρης”. Αυτό συμβαίνει διότι όταν η ομάδα ανέβηκε κατηγορία ο δήμος Λευκάδας έπρεπε να ανεβάσει κατηγορία και το γήπεδο, κάτι που έκανε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μόνο που δεν διαβιβάστηκαν ποτέ τα χαρτιά της αναβάθμισης του γηπέδου από τους υπαλλήλους του δήμου στην Περιφέρεια ώστε να συγκληθεί η αρμόδια επιτροπή η οποία ελέγχει τους αγωνιστικούς χώρους και θα επικύρωνε, ουσιαστικά και τυπικά, την αναβάθμιση του γηπέδου.

Αυτό οι άνθρωποι του Τηλυκράτη το ανακάλυψαν μόλις χθες 19.9.2023 όταν ζήτησαν από την Περιφέρεια την άδεια για τη διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής και η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν έγινε ποτέ αίτημα στην Περιφέρεια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου για την αναβάθμιση του γηπέδου.

Από την στιγμή που έγινε γνωστό έχει ξεκινήσει ένας μαραθώνιος αγώνας από την Περιφέρεια και τα άτομα του Τηλυκράτη μήπως και καταφέρουν να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά προβλήματα ώστε να πραγματοποιηθεί την Κυριακή ο αγώνας στην Λευκάδα.

Σε άλλη περίπτωση θα οριστεί από την super league 2 γήπεδο εκτός Λευκάδας. Είναι κρίμα, λόγω της ανεπάρκειας των υπηρεσιών του δήμου Λευκάδας αυτή η ιστορική μέρα για τον Τηλυκράτη και για όλη την Λευκάδα να γραφτεί στην ιστορία … εκτός Λευκάδας

Πηγή:ILEFKADA.GR

Share This Article