Θολό το τοπίο στον Αιολικό – Έκτακτη γενική συνέλευση ενόψει

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

MANOUSOS.jpg (770×563)

Έκτακτη Γενική συνέλευση αναμένεται να συγκληθεί άμεσα από τα μέλη του Αιολικού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, με σκοπό την ενημέρωση των φίλων της ομάδας στις τάξεις των οποίων η αγωνία είναι διάχυτη για την υπάρχουσα κατάσταση στον σύλλογο.

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Μανούσου που αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του σωματείου, τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η διαδικασία για την σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη, καθώς όπως ό ίδιος αναφέρει στο “SL”, “Δεν γνωρίζουμε που βαδίζει ο σύλλογος με όσα (λίγα) έχουν γίνει γνωστά έως αυτή την ώρα και θέλουμε να εξετάσουμε αν υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνει η ομάδα σε Μυτιληνιά “χέρια”. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από φερόμενους ως νέους ιδιοκτήτες, τονίζει ότι το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “SL”:

“Θα συγκληθεί από τα μέλη της ομάδας έκτακτη γενική συνέλευση για να βολιδοσκοπήσουμε την κατάσταση και το ενδεχόμενο ο Αιολικός να παραμείνει σε “Μυτιληνιά χέρια”. Υπάρχουν ενδοιασμοί για την κατάληξη της ομάδας παρά τα όσα έχουν γίνει γνωστά ακόμα και αν προχωρήσουν κανονικά όλες οι διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Κανείς μας μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα και πλησιάζουμε μέσα Αυγούστου. 

Σε αυτή τη συνέλευση πρέπει να είναι παρόντες όλοι οι φίλοι της ομάδας, οι φορείς, οι τοπικοί άρχοντες και όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν. Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί, ώστε μετά να μην υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν ξέρουμε το αύριο της ομάδας η αλήθεια είναι αυτή. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί τι θα γίνει τελικά στον σύλλογο;Eκφράζουμε την αντίθεση μας με όσα γίνονται και γι αυτό το λόγο στη συνέλευση ξαναλέω πρέπει να είναι παρόντες όποιοι ενδιαφέρονται και αγαπάνε τον Αιολικό.”

Πηγή: sportlesvos

Αναμφίβολα, η πρωτοβουλία του Γιάννη Μανούσου αναμένεται να βρει συμπαραστάτες. Για αρχή, χρειάζεται το 1/3 των τακτοποιημένων οικονομικά μελών του συλλόγου να ζητήσουν τη σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης βάσει καταστατικού. Στην πράξη, μένει να διαφανεί αν και κατά πόσο υπάρχουν επιφανείς Μυτιληνιοί που θα δεχόντουσαν να αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο της νεοσύστατης ΠΑΕ Αιολικός. Με ενδιαφέρον πλέον αναμένουν όλοι και την επίσημη τοποθέτηση του Ερασιτέχνη Αιολικού.

Πηγή: Sportlesvos

Share This Article