Η αποστολή του Μακεδονικού απέναντι στην Κοζάνη

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Σήμερα στις 15:00 ο Μακεδονικός υποδέχεται την Κοζάνη στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον Βόρειο Όμιλο.

Οι «πράσινοι» αναζητούν την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ηρακλή και την ισοπαλία με ΑΕΚ Β’ και Αιολικό, στο απόρθητο μέχρι τώρα «κάστρο» τους, την έδρα τους, όπου παραμένουν αήττητοι.

Στην αποστολή του Μακεδονικού επιστρέφει ο Σαντιάγο Ραμίρεζ, που προπονήθηκε σε ολόκληρες τις τελευταίες προπονητικές μονάδες με την ομάδα, έχοντας αφαιρέσει τα ράμματα από το αριστερό του χέρι, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχουν σε αυτήν ο Μιχάλης Μπουκουβάλας (το δελτίο του δεν κατέστη εφικτό να επικυρωθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Αιολικό) και ο 19χρονος Αντώνης Χερίδης, μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος μετά την αποβολή του Άλμπερτ Σιμόνι, ο Κρις Ντόια που ταξίδεψε στην Ισπανία προκειμένου να δοκιμαστεί στην Αλαβές, και ο Κώστας Τσαμούρης.

Αναλυτικά η αποστολή που θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό:

Γουναρίδης, Περντρέου, Βλάχος, Χασάνογλου, Μπουκουβάλας, Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Αδαμίδης, Λυμπεράκης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Μελετίδης, Χάσεκ, Τσιλιγγίρης, Ραμίρεζ, Ζαφειράκης, Μπουλάτοβιτς, Γρηγοριάδης, Μπιανκόνι, Χερίδης

Πηγή: Makedonikos fc

Share This Article