Η Αναστασία Κουτρότσιου, γυμνάστρια της “Μακεδονικής Δύναμης”, εκπρόσωπος της Ελληνικής διαιτησίας στο Ταλίν της Εσθονίας

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

🇬🇷 KOUTROTSIOU ANASTASIA 🇬🇷
I.R. GREECE .
EUROPEAN JUNIOR TAEKWONDO
CHAMPIONSHIPS 2023 TALINN Estonia.

Στο Ταλίν της Εσθονίας θα βρίσκεται η Κυρία Κουτρότσιου Αναστασία Γυμνάστρια του συλλόγου μας ,Διεθνής διαιτητής , εκπροσωπόντας την Ελληνική Διαιτησία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων ύστερα από πρόσκληση που ελαβε απο την Ευρωπαϊκής ομοσπονδία του Ταεκβοντό !!!

Η Κυρία Κουτρότσιου έπειτα από την επιτυχία της στις εξετάσεις που πραγματοποίησε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό τον Μάρτιο στις Βρυξέλλες ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2024 βρίσκεται σε τροχιά ετοιμότητας λαμβάνοντας μέρος, στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του αγωνίσματος ανά τον κόσμο .

20 χρόνια διαιτητρια σε εθνικό επίπεδο και 9 σε διεθνές, έχοντας λάβει συμμετοχή , από την μικρότερη διοργάνωση ενός διασυλλογικού πρωταθλήματος μέχρι Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκα πρωταθλήματα καθως και Final GRAND PRIX,τής δίνουν τα εχέγγυα για να διεκδικήσει με αξιώσεις την συμμετοχή της στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη , τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024 !!!

Το Δ.Σ του συλλόγου μας και τα μέλη του , εύχονται Καλή επιτυχία στην Κυρία Κουτρότσιου για την συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή διοργάνωση , καθώς και στην πολυπληθή ελληνική αποστολή που για μια ακόμη φορά θα δώσει το παρόν με πολλές αξιώσεις !!! ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑ ΌΝΕΙΡΟ

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article