ΕΠΣ Καστοριάς: Ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες διαδικαστικού χαρακτήρα εκκρεμότητες από τα Σωματεία…στο Μητρώο όλες οι ομάδες

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Οι εκκρεμότητες κάποιων σωματείων, κι έτσι  όλα τα εγγεγραμμένα σωματεία της ΕΠΣ Καστοριάς, 21 στο σύνολο, εντάχθηκαν οριστικά στο περιβόητο Μητρώο της ΕΠΟ.

Με την ένταξή τους στο Μητρώο τα σωματεία θα μπορούν – σύμφωνα με τη νομοθεσία – να χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους για προπονήσεις και διεξαγωγή αγώνων, συμμετοχή στα πρωταθλήματα, καθώς επίσης και να επιχορηγούνται από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Τα περισσότερα σωματεία της ΕΠΣ Καστοριάς είχαν προχωρήσει από πέρσι τις διαδικασίες και είχαν ενταχθεί στο Μητρώο. Ωστόσο, ορισμένα είχαν καθυστερήσει και παρά τις παρατάσεις που  έδινε η Ομοσπονδία, υπήρχαν εκκρεμότητες. Στο θέμα αυτό, συνέβαλλε στα μέγιστα και η ΕΠΣ Καστοριάς, προχωρώντας ακόμη και σε οικονομική ενίσχυση των σωματείων, προκειμένου να προχωρήσουν σε αλλαγή καταστατικού κτλ., κι έτσι πλέον και τα 21 σωματεία της ΕΠΣ Καστοριάς, έχουν ενταχθεί επίσημα στο Μητρώο της ΕΠΟ.

Επιμέλεια: Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article