Επίσκεψη της ομάδας της Κοζάνης στο Ειδικό Εργαστήρι (Φωτογραφίες)

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης


Μια ξεχωριστή επίσκεψη και έκπληξη συνάμα, επιφύλαξε η ομάδα μας στο Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024 από μέλη του αγωνιστικού και του προπονητικού τμήματος.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Θέμης Τζημόπουλος, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Ξενοφών Πάνος, Κωνσταντίνος Βοριαζίδης, Πρόδρομος Μπλατσιώτης και Δημήτρης Σουλιώτης, μαζί με τον προπονητή Άγγελο Διγκόζη και τον γυμναστή Δημήτρη Σιμίτη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Εργαστηρίου στην πόλη της Κοζάνης.

Μαθητές και προσωπικό του Ειδικού Εργαστηρίου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδας μας και να περάσουν χρόνο μαζί τους.

Παράλληλα, η ομάδα μας πραγματοποίησε δωρεά αναμνηστικών από την μπουτίκ, ενώ τα παιδιά ανταπέδωσαν κάνοντας δώρο μια εικόνα της Παναγίας, που κατασκεύασαν στο εργαστήριο του σχολείου.

Η Διοίκηση της ομάδα μας ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς το προσωπικό και όλους τους μαθητές, για την υποδοχή και την υπέροχη φιλοξενία.

Πηγή: Kozani fc

Share This Article