Ενίσχυση Χ5 για τον Ερμή Αμυνταίου

Θεόφιλος Ηλιάδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Σε χθεσινό ρεπορτάζ σας αναφέραμε για την επερχόμενη ενίσχυση του Ερμή Αμυνταίου και σήμερα έρχονται και τα πρώτα ονόματα μέσω του ρεπορτάζ στο monobala.gr

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Αλιατίδη συμφώνησε με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Σπύρο Βλαχόπουλο, που έχει αγωνιστεί σε Κ19 ΠΑΣ Γιάννινα, Εθνικό, Θεσπρωτό, Κοζάνη, Παναιγιάλειο και Αστέρα Πετριτή.

Ακόμα, θα αποκτηθούν άμεσα ο Εδεσσαίος επιθετικός, Δημήτρης Κόκλης, που αγωνιζόταν στον Άρη Νησίου (ΕΠΣ Πέλλας), αλλά και δυο ξένοι. Ο Αυστραλός στόπερ, Ντάνιελ Τζούροβιτς και ο Ολλανδός αριστερός μπακ-χαφ-εξτρέμ, Μάρκο Σένκερ.

Επίσης, στους Φλωρινιώτες εντάσσεται ο Φαμπιάν Τσέλα. Ο 24χρονος αριστερός μπακ έπαιζε σε ΑΕΛ, Κ19 Ολυμπιακού, Κ17 ΠΑΟΚ και Θύελλα Φιλώτα.

Επαφές με τον γκολκίπερ, Βαγγέλη Παπαδόπουλο

Σε συζητήσεις με τον 29χρονο Πτολεμαϊδιώτη τερματοφύλακα, Βαγγέλη Παπαδόπουλο, που την τελευταία τριετία έπαιζε στην Ελλάδα Σύρου βρίσκεται ο Ερμής Αμυνταίου και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εορδαϊκό, ξανά στον Ερμή Αμυνταίου, αλλά και σε Δόξα Προσκυνητών, Μακεδονικό Φούφα, Φωκικό, Απόλλωνα Παραλιμνίου, Πανναξιακό και Άρη Σκάλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν αύριο (15/9) για το Κύπελλο Φλώρινας με τις Ελπίδες, στις 16.30 στο ΔΑΚ Φλώρινας.

Share This Article