Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο παιχνίδι Α.Ο.Κρόκος Δαναοί 2000 3-2

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ένα απίστευτο σε ομορφιά αλλά και σε σκορ παιχνίδι εξελίχθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κρόκου μεταξύ του γηπεδούχου Α.Ο.Κρόκου και των Δαναών 2000

Η Αθλητική Ανασκόπηση βρέθηκε στο γήπεδο σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα ιδανικό για μπάλα και σας παρουσιάζει το φιλμ του παιχνιδιού.

Δύο από τις γενικότερες σε ηλικία ομάδες που συμμετέχουν στην Α’ Κατηγορία,ήρθαν αντιμέτωποι και σίγουρα ευχαρίστησαν τους 200 και.πλεον θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου.

Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Τσιρέκα μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος με τον Τσέπουρα στο 3′ μόλις λεπτό να σουτάρει δυνατά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου Ραφαήλ.

Στο 12′ λεπτό ωραίο σουτ του Χρήστου Ντανάτσα για τον Κρόκο θα αναγκάσει τον πορτιέρο Παπαδόπουλο να αποκρούσει σε κόρνερ

Η πίεση του Κρόκου συνεχίστηκε και στο 18′ ο Καλλίνικος Σιδηρόπουλος θα πασάρει στον Μάρκο Τσιάρα και αυτός με ασύλληπτο σουτ θα παραβιάσει την εστία των Δαναών κάνοντας το 1-0 για τον Κρόκο.

Στο 27′ ωραίο χτύπημα φάουλ του Μεντεσίδη θα μπλοκάρει ο πορτιέρο του Κρόκου Πάζης .

Στο 44′ δυνατό σουτ του Τριανταφύλλου η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάζη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους Δαναούς να μπαίνουν δυνατά από τα πρώτα λεπτά.

Στο 60′ λεπτό δυνατό σουτ του Τσιάρα θα αποκρούσει ο Παπαδόπουλος και στην επαναφορά ο Τζιάστας για τους γηπεδούχους θα σουτάρει άουτ.

Στο 71′ εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πολύμερου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Πάζη και φεύγει άουτ.

Η πίεση των παικτών του Θεόφιλου Παπαδόπουλου απέδωσε καρπούς στο 73′ με ένα εντυπωσιακό σουτ του Άγγελου Παπαδόπουλου που κατέληξε στα δίχτυα του Πάζη κάνοντας το 1-1.

Από εκεί το σημείο και έπειτα ο ρυθμός του παιχνιδιού ανέβηκε,το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να παίζουν άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο χάνοντας πάρα πολλές ευκαιρίες.

Στο 80′ λεπτό ο Χρήστος Ντανάτσας βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή των Δαναών σουτάρει δυνατά νικώντας τον Παπαδόπουλο και βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Κρόκο με 2-1.

Άμεση η απάντηση των ποδοσφαιριστών των Δαναών με το Παναγιωτίδη στο 83′ με εκπληκτικό σουτ να παραβιάζει την εστία του Πάζη και να ισοφαρίζει σε 2-2.

Και ενώ το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει ισόπαλο η αλλαγή του Γιάννη Τσιρέκα στο 82′ Δημήτρης Καπλάνογλου….στο 90+ μπήκε από αριστερά στην περιοχή των Δαναών και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου κάνοντας το 3-2 για τους γηπεδούχους,και πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους συμπαίκτες του στον πάγκο της ομάδας του.

Ένα όμορφο πραγματικά παιχνίδι από δύο πολύ καλές “καλοκουρντισμένες” μηχανές και σίγουρα σήμερα κέρδισε το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ο.Κρόκος (Γιάννης Τσιρέκας ) Πάζης,Καραδήμος,Γιαννόπουλος, Καρανάνος, Μανώλας,Καραφυλλίδης, Σιδηρόπουλος, Τσέπουρας, Βογδόπουλος,Τσιάρας,Ντανάτσας

Διαιτητής: Κουτσώνας

Βοηθοί: Γεωργιάδης – Τζιαμπάζης

Δαναοί 2000 (Θεόφιλος Παπαδόπουλος) Παπαδόπουλος Ρ, Χαραλαμπίδης,Παπαδόπουλος Θ,Τζήκας,Τριανταφύλλου, Παπαδόπουλος Λ,Παππάς,Νάτσος, Παναγιωτίδης,Μεντεσίδης,Μπαλτζής

Ρεπορτάζ αγώνα – Φωτογραφίες Παύλος Καλεμκερίδης Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article