Δεύτερη σερί ήττα για την Κοζάνη,στο ουδέτερο της Καισαριανής από τον “μέτριο” Λεβαδειακό

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 υπέστη η ομάδα της Κοζάνης, από τον Λεβαδειακό, την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Καισαριανής στην Αττική.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα της Κοζάνης σε ισάριθμα παιχνίδια, με την ομάδα να δείχνει κάποια σημάδια βελτίωσης, θέλοντας ακόμα δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μέτριο ποιοτικά, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Λεβαδειακό να σκοράρει στο 11′ λεπτό με σουτ του Μπελμόντε, μετά από δύο απανωτά λάθη του τερματοφύλακα Καραγκιόζη.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τους τυπικά γηπεδούχους να κρατάνε το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Να τονίσουμε πως οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίχτες, αφού στο 86′ λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουϊρουκίδης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 70’.

Πλέον, για τους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Διγκόζη, ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Μακεδονικό, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα ματς που η Κοζάνη θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη και να πάρει την πρώτη της νίκη την φετινή σεζόν.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός: (Νίκος Νιόπλιας) Grof, Pirinen, Λιάγκας, Τσαπράς, Σωτηράκος, Belmonte, Hammond, Mejia, Kazenga, Poletto, Romo

Φ.Σ.Κοζάνη: (Άγγελος Διγκόζης) Καραγκιόζης, Πάνος, Σουλιώτης, Ίτσιος, Κοροβέσης, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Καλλέργης, Σιατραβάνης, Γραμμένος, Ποζατζίδης

Στιγμές από το ματς:

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Share This Article