Γ’ Εθνική: Mε ψυχολογία στα ύψη ο Εορδαϊκός υποδέχεται την Θύελλα Κατσικά

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Την  Θύελλα Κατσικά θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Εορδαϊκού στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαϊδας “Αιμίλιος Θεοφανίδης”

Ο γηπεδούχος Εορδαϊκός (13ος-13βαθ.)προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Άρτα με 0-2 απέναντι στην Αναγέννηση.

Ένα αποτέλεσμα που ήρθε την κατάλληλη στιγμή καθώς η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση έχει ανέβει στο ζενίθ και άπαντες αισιοδοξούν για την τρίτη σερί νίκη και την περαιτέρω άνοδο της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα.Το παιχνίδι με την Θύελλα είναι ένα παιχνίδι το οποίο κρύβει “παγίδες” καθώς οι Γιαννιώτες βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θα ψάξουν με κάθε τρόπο την νίκη που θα τους δώσει την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα. 

Η Θύελλα Κατσικά  (15η-10βαθ.) προέρχεται απο την εντός έδρας ήττα με 0-2 απο την ανεβασμένη Καστοριά και βρίσκεται σε ιδιαίτερα πτωτική φάση καθώς έχει να κερδίσει σχεδόν δύο μήνες και συγεκριμένα απο τις (24/9) και απο το υπέρ της 4-1 επι της Φήκης. 

Στο “στρατόπεδο” των Γιαννιωτών δεν χωρούν περιθώρια για άλλη ήττα καθώς μετά το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Σβορώνο. 

Ο Νίκος Κατακαλίδης γνωρίζει πως η Θύελλα δεν θα πέσει αναίμακτη στο τερέν του “Αιμίλιος Θεοφανίδης” και έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του, για ένα πολύ σκληρό και δύσκολο παιχνίδι.

Ο κόσμος απο την πλεύρα του δείχνει τον έντονο ενθουσιασμό του για το 2/2 και δηλώνει με όλους του τόνους ότι θα συμπαρασταθεί στην ομάδα και θα κατακλύσει το ΔΑΚ Πτολεμαϊδας.

Αυτό ουσιαστικά αποτελεί και το ζητούμενο για τον Εορδαϊκό καθώς η Διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα επιχειρεί μια φιλότιμη προσπάθεια και η απόδειξη εκτίμησης απο την πλεύρα του φίλαθλου κόσμου πρέπει να είναι ένα γεμάτο γήπεδο.

Άλλωστε η περίοδος των μεταγραφών πλησιάζει και με “γεμάτα”  τα ταμεία ο σύλλογος θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με άλλους όρους προκειμένου να γίνουν οι υπερβάσεις και η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία. 

Ορίστηκαν οι διαιτητές

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι ο κ. Καπρέτσος Κωνσταντίνος,με βοηθούς του, τους Κολιπέτρο Νικόλαο και Αλμπάντη Γεώργιος όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παρατηρητής αγώνος θα είναι ο Τουτούκης Περικλής (ΕΠΣ Τρικάλων)

Πηγή: eoedaikos.gr

Share This Article