Γ’ Εθνική: Στον Εορδαΐκό ο Miron Ilieνski

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Το Φ.Σ. Εορδαϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή “Miron Ilievski”.

O Ilievski χαρακτηρίζεται ως ένας “πολυθεσίτης” ποδοσφαιριστής καθώς μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ. Είναι γεννημένος στις 17/12/1999 στα Σκόπια και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν σε ηλικία 6 ετών όταν ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της FC Vardar. 

Έχει συμμετάσχει σε σπουδαία Ευρωπαϊκά καμπ με την συμμετοχή μεγάλων club όπως αυτό της Barcelona του Ajax και της Heerenveen.

Πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν η FC Sileks (2019-20) της πατρίδας του (1η κατηγορία), ακολούθησε η FC Osogovo (2η κατηγορία), και η NK Svoboda Ljubljana (2020-21,3η κατηγορία Σλοβενίας).

Μετά απο μια σεζόν στο Σλοβένικο πρωτάθλημα αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς υπήρξε και η έξαρση του κόβιντ. Έτσι λοιπόν το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στην FK Kadino στην οποία αγωνίστηκε για μια ολόκληρη σεζόν στην 2η κατηγορία επίσης της χώρας του. 

Την σεζόν 2022-23 μεταγράφηκε στην FK Lokomotiva skopje ωστόσο κατά την διάρκεια ενός φιλικού αγώνα υπέστη ρήξη μηνίσκου και αυτό τον κράτησε μακρία απο τα γήπεδα για 6,5 μήνες. 

Η  επάνοδος του στα γήπεδα πραγματοποιήθηκε  τον περασμένο Μάρτιο με την ομάδα της FK Kamenica SASA (2η κατηγορία) απο την οποία και αποκτήθηκε απο την ομάδα μας.

Μίρον καλώς ήρθες στην οικογένεια του Εορδαϊκού, υγεία και καλή δυναμη….

Πηγή: eordaikos fc

Share This Article