Γ’ Εθνική: Παίκτης της Καβάλας ο Τάσος Λαγός, που κινείται και για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη!

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ΑΟΚ.

Αρχικά, ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στην ομάδα και την πλευρά του Τάσου Λαγού. Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται παίκτης των «αργοναυτών». Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως βρίσκεται ήδη στην Καβάλα και πως αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, οι κινήσεις ενίσχυσης του πρωτοπόρου δε σταματούν εκεί. Ο ΑΟΚ ήταν φανερό πως σχεδίαζε την απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού, εξετάζοντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το (πολύ) πάνω ράφι.

Τα εν λόγω σενάρια επιβεβαιώθηκαν, κάνουν λόγο για επαφές του Καβαλιώτικου συγκροτήματος με ακόμη ένα σπουδαίο παίκτη, τον Σωτήρη Νίνη, η περίπτωση του οποίου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Νίνης αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Έχει επίσης αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ ενώ έχει πολυάριθμες συμμετοχές και σε συλλόγους του εξωτερικού (μεταξύ άλλων Πάρμα και Σαρλερουά). Την παρούσα περίοδο, δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με την Κηφισιά, χωρίς ωστόσο να έχει συμμετοχές και ενεργό ρόλο στο rotation… Μάλιστα, Λαγός και Νίνης συνυπήρξαν στο «τριφύλλι» για σύντομο χρονικό διάστημα, όντας συμπαίκτες την περίοδο 2015-2016.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία με προοπτική τη μεταξύ τους συνεργασία. Εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί, θα ισχυροποιήσει μεσοεπιθετικά το ρόστερ της ομάδας σε τεράστιο βαθμό. Δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές…

Πηγή: proininews.gr

Share This Article