Γ’ Εθνική: Πέρασε και από την Καστοριά με 0-1 ο Πιερικός απέναντι στους “γουναράδες”

Παύλος Καλεμκερίδης
1 Λεπτά αναγνωσης

Ακόμη μια ήττα για την Καστοριά από τον Πιερικό που την καθηλώνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στον 2ο Όμιλο της Γ’Εθνικής Κατηγορίας χωρίς να έχει καταφέρει ακόμη να πάρει βαθμό ή βαθμούς,έτσι παρέμεινε μαζί με τον Μαγνησιακό στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο Πιερικός μόλις στο 6′ λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν ο Σαραντίδης με εκτέλεση πέναλτι σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 41′ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά όταν σουτ του Πάλλα βρήκε πάνω στους αμυντικούς. Στο 49′ μετά από παράλληλη σέντρα ο Ματζαλλάκου αφύλακτος από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 70′ φάουλ του Φωλίνα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72′ μεγάλη ευκαιρία για την Καστορά όταν την κεφαλιά του Γκέγκα απέκρουσε ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας Μπίντσης.

Στο 79′ μετά από απόκρουση τού Τσαρούχα ο Μακρίδης από το σημείο του πέναλτι σούταρε μόλις άουτ. Στο 94’ κεφαλιά τού Πάλλα λίγο άουτ.

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας, Μαγγίζης, Μωυσιάδης (76′ Σαββόπουλος),Τσάνι, Καπλάνι(28′ Πάλλας), Δήμου(59′ Τσελεπής), Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσακνής(76′ Σαχινίδης). 

Πιερικός: Μπίντσης, Χατζηκωνσταντίνου, Καλαϊτζής (46′ Ματζαλλάκου), Μαραγκός, Οικονομόπουλος, Μακρίδης, Μπλέτσας, Κατσαβάκης(90+6 Μυρωτής), Σαραντίδης(86′ Φασίδης), Μπαλογιάννης (61’Οικονομίκος), Μπάλλας (61′ Δεληγιάννης)

Διαιτητές Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου) (Δρουκάκης (Γρεβενών) Μουρατίδης (Ημαθίας)

Share This Article