Γ’ Εθνική: Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα θέλει ο Εορδαϊκός απέναντι στον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης

Τον Αστέρα Πετριτή θα αντιμετωπίσει η ομάδα της στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή (7/1) στις 14:30 στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣ Κέρκυρας “Κανόνι”.

Ο Εορδαϊκός(11ος-20βαθ.) προέρχεται απο την εκτός έδρας νίκη επί της Καστοριάς με 0-1, και έφτασε τους 20 βαθμούς και την 11η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή αποτελεί το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και το ζητούμενο είναι η νίκη για να “κλείσει” όσο το δυνατόν καλύτερα το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. 

Ο Αστέρας Πετριτή (12ος-20βαθ.) προέρχεται απο την εκτός έδρα ισοπαλία με την Λευκίμμη (1-1). Οι “Κερκυραίοι” ισοβαθμούν με την ομάδα μας στην 11η θέση και τους 20 βαθμούς και το παιχνίδι της Κυριακής ενδεχομένως να “χωρίσει” τους δύο “συγκάτοικους” απο την θέση στην οποία βρίσκονται .

Ο Εορδαϊκός θα ταξιδέψει για το νησί των “Φαιάκων” με την πρόθεση να ξεκινήσει το νέο έτος με το “δεξί”, ωστόσο θα πρέπει να διαχειριστεί  τόσο το επίπονο ταξίδι όσο και το συνθετικό (Πλαστικό) τάπητα του γήπεδου που διατήρει ως έδρα ο Αστέρας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, η ομάδα δεν θα στερηθεί την παρουσία κάποιου ποδοσφαιριστή ενώ ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Κατακαλίδης θα έχει στην διάθεση του και τον νεαποκτηθέντα Θωμά Πιρίτζαους.

Ορίστηκαν οι διαιτητές

Διαιτητές του αγώνα όπως ανακοινώθηκε απο την ΚΕΔ θα είναι η κ. Πίγγιου Ειρήνη (Θεσπρωτίας), με βοηθούς τους κκ. Νάστο Ζώη και Ζίωγα Αλέξανδρο (Πρέβεζας-Λευκάδας). Παρατηρητής αγώνος θα είναι ο κ. Γούκος Δημήτριος (Ηπείρου)

ΠΗΓΗ: eordaikos.gr

Share This Article