Γ’ Εθνική: Νέα Αρτάκη-Τρίκαλα 4-2

Παύλος Καλεμκερίδης
2 Λεπτά αναγνωσης


Η Αρτάκη επικράτησε 4-2 των Τρικάλων, στη δέκατη τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Καταιγιστικός ο ΑΟΝΑ (παρέμεινε στη δεύτερη θέση και στο -2 από τον Σβορώνο) στο ξεκίνημα του αγώνα, αφού έχασε καλές ευκαιρίες (με Σπηλιώτη, Ντελέκο, Παπαδάκη και Στασινόπουλο), κατάφερε στο 23′ να ανοίξει το σκορ με ατομική προσπάθεια και σουτ του Σπηλιώτη.

Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα γκολ τους στο 43′, με τον Μερτύρη να βγάζει σέντρα, τον Παπαδάκη να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά ο Δ. Χατζηστάμου ‘έγραψε’ το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φανούν επιθετικά σε φάση του 39ου λεπτού με σουτ έξω από την περιοχή του Κοντογιώργου, που πέρασε πάνω από την οριζόντια δοκό, με την Αρτάκη να έχει ακόμη κάποιες καλές στιγμές στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, με τον Σπηλιώτη (σε δύο περιπτώσεις απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Τρικαλινών).

Μάλιστα η ομάδα της Εύβοιας στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έφτασε κοντά στο 3-0, με τον Παπαδάκη να μην ευστοχεί από πλεονεκτική θέση και έπειτα από σέντρα του Σπηλιώτη. Έτσι, στην επόμενη φάση ο ΑΟΤ, που προσπάθησε στην επανάληψη να ανεβάσει την απόδοση του και εκμεταλλεύτηκε κάποια ‘νεκρά’ διαστήματα των γηπεδούχων, μπήκε ξανά στο ματς, με σουτ του Ν. Σκόνδρα, που ήταν ο παίκτης που έφερε το ματς ‘στα ίσα’ στο 75′, σκοράροντας ξανά. Όμως ο ΑΟΝΑ έβγαλε ψυχή και θέληση, στη συνέχεια, κρατώντας απόρθητο το ‘κάστρο’ της έδρας του. Πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 84′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σπηλιώτη και ‘κλείδωσε’ το ‘τρίποντο’ στο 90′ με το γκολ του Ντελέκου.

Διαιτητής:Ζεστάς (ΕΠΣ Πειραιώς) Βοηθοί: Πουλόπουλος (ΕΠΣ Πειραιώς) Τριανταφυλλίδης (ΕΠΣ Πειραιώς).

Νέα Αρτάκη(Δημήτρης Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Δ. Χατζηστάμου, Μερτύρης (65′ Καρλατήρας), Τσούπρος, Στασινόπουλος, Γερογιάννης (65′ Τ. Χατζηστάμου), Λάμπρου (65′ Σκριβάνος), Ντελέκος, Παπαδάκης, Ζαχαράκης, Σπηλιώτης (87′ Βρέττος).

Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Γ. Σκόνδρας, Μαλάκος (46′ Μαγκούτης), Ζαΐρης, Κοντογιώργος (83′ Αλεξ σείου), Βασιλείου, Μπρατίτσας (87′ Μάγος), Πατρώνης, Μπέκας, Κωνσταντώνης (46′ Μαλακασιώτης), Ν. Σκόνδρας.

Share This Article