Γ’ Εθνική: Μπήκε στα “βάσανα” ο Πιερικός

Παύλος Καλεμκερίδης
3 Λεπτά αναγνωσης

Ξεκίνημα εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, με τους φίλους της ομάδας στο πλευρό μας, πολλές και βάσιμες προσδοκίες ότι ο φετινός Πιερικός, θα είναι καλύτερος και πιο ουσιαστικός απο την ομάδα της περσινής περιόδου και θα συνεχίσει με αξιοπρέπεια την πορεία του μέσα στο χρόνο.

Αυτοί που ήταν και στην περσινή “πρώτη” της ομάδας μας, θυμούνται πόσο δύσκολα επανεκκίνησε μετά την πτώση απο την SL2, καταφέρνοντας όμως σιγά σιγά και σταθερά να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που ήταν ικανό να πρωταγωνιστήσει.


Φέτος τα πράγματα δείχνουν απο την αρχή ότι ο Πιερικός θα ζητήσει περισσότερα, θα βάλει τον πήχη των προσδοκιών ψηλότερα και θα χαρίσει όμορφες στιγμές στους φιλάθλους του.

Ο Γιώργος Καμπερίδης και ο βοηθός του Γιάννης Μυστακίδης που θα αποτελέσει και τον αναλυτή στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Κυπαρίσση, Μάριο Χατζηκωνσταντίνου, Διονύση Μπαλάφα, Κώστα Μακρίδη, Χρήστο Μαυρίδη, Γιώργο Δεληγιάννη, Ραφαήλ Στραβογιάννη, Ευριπίδη Μιτακίδη, Δημήτρη Αδαμόπουλο, Αστέρη Παπαδημητρίου, Σπύρο Κουρνούτη, Στέφανο Κραγιόπουλο, Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Μυρωτή και κάποιους απο τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας, που θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθεί η απόκτηση τους.

Στις προπονήσεις φυσικής κατάστασης την επιμέλεια θα έχει ο πολύπειρος τεχνικός Σταύρος Ζουγκουρίδης ο οποίος θα αποτελεί τον υπεύθυνο εκγύμνασης και κατά την περίδο της προετοιμασίας θα φροντίσει μέσα απο τα δικά του προγράμματα να μπούν έτοιμοι και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των επίσημων διοργανώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο οι ποδοσφαιριστές μας.

Απουσίαζε ο δικαιολογημένος Αλέξης Κατσιαμήτας ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Άκη Κατσαβάκη που στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας, έγινε στόχος ομάδων ανώτερης κατηγορίας. Η διοίκηση της ομάδας μας, έχει δεσμευτεί απένανι σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της, πως δε θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν άν έρθει πρόταση απο επαγγελματικό σύλογγο για κάποιον απο αυτούς και θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο τα όνειρα τους για μια μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα.

Αυτός ήταν άλλωστε πάντα ο Πιερικός με δικάδες παίκτες του να έχουν αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες και στους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας μας στο παρελθόν.

Στα μέχρι τώρα φιλικά, έχουν προστεθεί ακόμη δυο και αυτά είναι τα εξής: με Θερμαϊκό Κορινού 9/8, με Ελασσόνα 12/8, με ΠΑΟΚ Β΄ 20/8 και με Εορδαϊκό 2/9. Οι επαφές για δυο ακόμη φιλικά συνεχίζονται και θα ανακοινωθούν ενώ το ερχόμενο Σάββατο 5/8 θα γίνει οικογενειακό δίτερμα στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει μπάρμπεκιου!

Επιμέλεια: Athlitikianaskopisi.gr

Share This Article